Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Λαμίας που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος! - ΦΩΤΟΣτα πλαίσια της καλλιέργειας πνεύματος αθλητισμού εκ μέρους των δράσεων νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Οκτωβρίου ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Λαμίας, στον οποίο συμμετείχαν 300 περίπου νέοι και εστέφθη από απόλυτη επιτυχία.

Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως που είχε όλη την ευθύνη με τη συνεργασία της Τροχαίας Λαμίας, του ΕΚΑΒ, της ποδηλατικής ομάδας Λαμίας και συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως καθηγητών Φυσικής Αγωγής, εξασφάλισαν την ομαλή διεξαγωγή της ποδηλατοδρομίας, 5 περίπου χιλιομέτρων εντός της πόλεως.

Την εκδήλωση χάρηκαν ιδιαίτερα τα παιδιά και οι γονείς οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, που η Μητρόπολη πραγματοποιεί τέτοιες αθλητικές εκδηλώσεις.

Η εκκίνηση του αγώνα πραγματοποιήθηκε από την πλατεία Ελευθερίας και κατέληξε στην πλατεία Ελευθερίας, όπου κληρώθηκαν 4 ποδήλατα και άλλα δώρα που προσέφερε στους τυχερούς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ  http://domokos-news.blogspot.gr/2015/10/1_25.html
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου