Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Δημόσιος μητρικός θηλασμός στη Λαμία



Με μητέρες και μωρά που θηλάζουν αναμένεται να γεμίσει αύριο Κυριακή 1ηΝοεμβρίου η πλατεία Ελευθερίας αφού για πεμπτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται η γιορτή για τον μητρικό θηλασμό με πανελλαδικό ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό σε πολλές πόλεις .
Σκοπός της κίνησης αυτής η οποία είναι η μοναδική που δεν προσβάλει την δημοσία αιδώ είναι η υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία «από μητέρα προς μητέρα. Ως ώρα συγκέντρωσης έχει οριστεί στις 11 το πρωί και η εκδήλωση θα λήξει περίπου στις 2 το μεσημέρι . Το μήνυμα που απευθύνει το πανελλήνιο δίκτυο εθελοντικών ομάδων υποστήριξης μητρικού θηλασμού και μητρότητας είναι :<< θηλασμός και εργασία . Μπορεί να δουλέψει . >>
Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος, μανούλες θηλάζουσες, μανούλες to be, με κοιλίτσες ή με σκέψη για κοιλίτσες, μανούλες πρώην θηλάζουσες, σύζυγοι και λοιποί φίλοι και συγγενείς, ελάτε να γιορτάσουμε!!!


Η εκδήλωση διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά από την ομάδα Λαμία : Ομάδα Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας η οποία καλεί να γιορτάσουν μανούλες θηλάζουσες, μανούλες to be, με κοιλίτσες ή με σκέψη για κοιλίτσες, μανούλες πρώην θηλάζουσες, σύζυγοι και λοιποί φίλοι και συγγενείς.
Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα γίνει στο πολιτιστικό κέντρο του δήμου Λαμιέων
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου