Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ κ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΟ ΒΑΡΔΑΛΗ ΔΟΜΟΚΟΥ

Την Κυριακή 29 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος ιερούργησε και ομίλησε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Βαρδαλή Δομοκού.
Στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην σημερινή ευαγγελική περικοπή του θαύματος του χορτασμού των πεντακισχιλίων, τονίζοντας ότι η ευλογία του Θεού είναι απαραίτητη για κάθε έργο του κόπου μας, διότι η ευλογία του Θεού ασφαλίζει, αυξάνει και διατηρεί κάθε τι που έχουμε επιτύχει με κόπο και τιμιότητα. Όλα πρέπει να ξεκινούν από τον Θεό και να καταλήγουν στο Θεό. Αν δεν έχουμε την ευλογία του Θεού είναι πικρό το ψωμί.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο εφημέριος του χωρίου Πανοσ. Αρχιμ. π. Γεώργιος Χατζόπουλος εκ μέρους του εκκλησιαστικού Συμβουλίου και των κατοίκων του χωριού, καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και την τέλεση της Θείας Λειτουργίας που αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη Αρχιερατική Λειτουργία που τελέσθηκε στο χωριό.
Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Βάϊου Χατζόπουλου.
Στην Θεία Λειτουργία παρέστησαν ο πρόεδρος του Δ.Δ. Βαρδαλής κ. Ευάγγελος Λύτρας, και πολλοί χριστιανοί από το χωρίο και τις γύρω περιοχές.
Μετά την Θεία Λειτουργία το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο προσέφερε κέρασμα σε όλους τους παρευρισκομένους.


Γκαλερί Εικόνων

πηγη   http://www.imfth.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου