Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ για την Δ' ΕΘΝΙΚΗ 7ος ΟΜΙΛΟΣ. 20/5/2012 ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΟΜΟΚΟΥ

DSC_6120 

DSC_6141

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1-1
ΑΙΟΛΟΣ- ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ  1-4 


ΠΗΓΗ   http://evoikaspor.blogspot.com/
 http://www.dinataathlitika.gr


Ενα βήμα  προς την Δ Εθνική Κατηγορία έκανε σήμερα ο Αχιλλέας Δομοκού.
Οπως είχε αναφερθεί και στο αθλητικο Μαγκαζίνο του  FM-1 το μεσημέρι του Σαββάτου ο σημερινός αντίπαλλος του Αχιλλέα,ο Αιολος Καρπενησίου  δεν ειχε ουτε την εμπειρια  ουτε την  αγωνιστικη επαρκεια της ομάδας του Δομοκού και  λογικο ηταν να  ηττηθεί και μάλσιτα με  βαρυ σκορ 1-4 μέσα στην έδρα του.
Ας δανειστούμε το πολύ καλό ρεπορτάζ του evritaniasport που είναι αναλυτικότατο.
Την ανατροπή έκανε ο Αχιλλέας Δομοκού κόντρα στον Αίολο και επικράτησε στο Καρπενήσι του πρωταθλητή Ευρυτανίας με το ευρύ 1-4.
Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 20/5 στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των PlayOffανόδου στο περιφερειακό πρωτάθλημα του 7ου ομίλου. Έγινε κάτω από ηλιοφάνεια υψηλή θερμοκρασία και παρουσία περίπου 300 φιλάθλων.
Η ομάδα του Προφήτη Ηλία με αρκετούς νεαρούς στην σύνθεση της υπερέβαλλε εαυτό και κυνήγησε το «θαύμα» κόντρα σε έναν πολύ πιο ισχυρό και δυνατό αντίπαλο. Αγωνίστηκε με σωστή αμυντική λειτουργία και έκλεισε αρκετούς χώρους στον αντίπαλο. Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου με μια από τις ελάχιστες επιθέσεις, που πραγματοποίησε πήρε προβάδισμα με γκολ του Μιχάλη Νούλα. Η κόπωση των ποδοσφαιριστών στην συνέχεια και η άνοδος του Αχιλλέα οδήγησαν τους Ευρυτάνες στην ήττα με σκορ 1-4.
Ο Αχιλλέας του Σπύρου Λέντα ήταν φλύαρος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και χρειάστηκε να μείνει πίσω στο σκορ για να αφυπνιστεί και ανεβάσει την απόδοση του. Είχε την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά μόνο στο δεύτερο μέρος δημιούργησε προϋποθέσεις για την επίτευξη τερμάτων. Σημαντική ήταν η συμβολή της χρυσής αλλαγής του Λευτέρη Αδάμ, που πέτυχε δυο γκολ.
Ο Δομοκός βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή του ομίλου με 3 βαθμούς και υποδέχεται τον Παρνασσό Αράχοβας την Τετάρτη και ακολουθούν μετά άλλα δυο εντός έδρας ματς. Ο Αίολος έχει αντίθετο δρόμο ,αγωνίζεται την Τετάρτη εκτός έδρας με τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου και στην συνέχεια έχει άλλα δυο εκτός έδρας ματς και βρίσκεται στην τελευταία 4η θέση χωρίς βαθμό.
 
Με εκδρομείς ο Δομοκός
Αρκετούς φιλάθλους είχε στο πλευρό της η ομάδα του Αχιλλέα Δομοκού. Στο Καρπενήσι ταξίδεψαν περίπου 50 με 70 φίλαθλοι από την γειτονική Φθιώτιδα.
 
Εμψύχωναν τους παίκτες
Μερίδα φίλων του Αίολου ενθάρρυναν τους ποδοσφαιριστές, φωνάζοντας συνθήματα, έχοντας και ταμπούρλο. Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο από το Καρπενήσι και είδε την υπερπροσπάθεια της Ευρυτανικής ομάδας.
Ο ικανότατος επιθετικός Νίκος Λέντας του Δομοκού έμεινε στον πάγκο, καθώς τραυματίστηκε σε παιχνίδι με την Εθνική Ενόπλων. Οι πρωταθλητές Φθιώτιδας έχασαν αρκετή από την δύναμη τους στην επίθεση. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ήταν με διαφορά ο πρώτος σκόρερ στην Α1 Φθιώτιδας (35 γκολ).
Παιχνίδι υπομονής
Η ομάδα της Ευρυτανίας έπαιξε αμυντικά έκλεισε σωστά όλους τους χώρους και προσπάθησε να απειλήσει μέσα από ξαφνικές αντεπιθέσεις.
 πηγη   http://lamiafm1.gr




dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου