Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Απ.Γκλέτσος (Δήμαρχος) : Ξυπνήστε (εγερθείτε)...κάτοικοι των Ραχών !!!!

Να αφυπνιστούν οι ...μάλλον  "κοιμώμενοι" κάτοικοι των Ραχών , τους καλεί ο Δήμαρχος Στυλίδας Αποστόλης Γκλέτσος με αφορμή την κλοπή  από αγνώστους  ηλεκτρικών καλωδίων στην παραλία Ραχών με αποτέλεσμα να διακοπεί  ο  ηλεκτροφωτισμός αλλά και η υδροδότηση σε ένα τμήμα του οκισμού.
Το  δελτίο Τύπου που έστειλε ο Δήμαρχος έχει ως εξής:
 
Eκ μέρους του Δήμου Στυλίδας, σας γνωρίζουμε ότι σήμερα Τετάρτη 23 Μαΐου 2012, διαπιστώθηκε ότι στην Παραλία Ραχών και συγκεκριμένα μετά τις κατασκηνώσεις Μπούκαλη, άγνωστοι άνοιξαν τα φρεάτια του δημοτικού φωτισμού και έκλεψαν τα καλώδια.
Το φαινόμενο των κλοπών το τελευταίο έτος τείνει να γίνει καθημερινότητα, με αποτέλεσμα ο Δήμος να αδυνατεί να ανταποκριθεί οικονομικά στην αποκατάσταση των βλαβών και ως εκ τούτου να κινδυνεύουν οι πολίτες να βρεθούν χωρίς νερό και χωρίς φωτισμό, καθόσον οι αλλεπάλληλες κλοπές αφορούν γεωτρήσεις του Δήμου και Δημοτικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.
Με δεδομένη τη διαμορφούμενη πραγματικότητα στο θέμα των κλοπών ο Δήμος καλεί τους πολίτες να αφυπνισθούν και να εντείνουν την προσοχή και παρατηρητικότητά τους προκειμένου να συμβάλουν στον περιορισμό του φαινομένου.
 
 πηγη   http://lamiafm1.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου