Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Α.Ο ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ

SIMA


Το Ίλιον γιορτάζει από σήμερα μια πολύ σπουδαία επιτυχία του αθλητισμού που χρόνια είχε να ζήσει η περιοχή μας....
Μια ΜΕΓΑΛΗ κυριολεκτικά ομάδα... αυτή του ανδρικού μπάσκετ της Ένωσης είναι πλέον στα σαλόνια της Β' Εθνικής έχοντας ένα ελάχιστο μπάτζετ αλλά αξιοποιώντας ΟΛΑ τα μεγάλα ταλέντα της περιοχής μας που πονάνε τη φανέλα του συλλόγου και που ήθελαν να δουν την ομάδα μας ΨΗΛΑ....
Η τελευταία μεγάλη νίκη επί του Πορφύρα με 82-67 ήταν το κερασάκι στην τούρτα του  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ για την Ένωση...
Ο Καρακώστας ο Λιόσης και η ομάδα τους έβαλαν τα γυαλιά σε πολλούς και πίκραναν ακόμα περισσότερους γιατί απέδειξαν πως εκτός από το χρήμα μετράει και η ΨΥΧΗ...!!!
Καλοσορίστε λοιπόν τους πρωταθλητές στην    
Β' ΕΘΝΙΚΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ιστορία του συλλόγου

Ο σύλλογός μας προέκυψε από τη συνένωση δύο ιστορικών συλλόγων του δήμου μας ( Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ Ζ.ΠΗΓΗΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ & Α.Ε. ΑΡΤΕΜΙΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ) και άρχισε να προσφέρει τις αθλητικές υπηρεσίες του το 2002 .
Αυτή τη στιγμή είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος του δημου μας αφού στις τάξεις του υπάρχουν ανδρικό τμήμα μπάσκετ, και γυναικείο τμήμα βόλλεϋ.
Τα τμήματα αυτά αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική το μπάσκετ και στην Α’ κατηγορία ΕΣΠΕΔΑ το βόλλευ.
Η ανδρική ομάδα μπάσκετ ύστερα από μια πολύ καλή πορεία κατέλαβε την 1η θέση πέρυσι (και ανέβηκε στην Γ’ Εθνική), η γυναικεία ομάδα βόλλεϋ την 5η θέση.
Η ομάδα μας όμως διακρίνεται και στις μικρές κατηγορίες.
Την περίοδο 2006-2007 το τμήμα παγκορασίδων στο τελικό με την Αργυρούπολη ,ήταν η πρωταθλήτρια ομάδα Αθήνας, ενώ την επόμενη  περίοδο( 2007-2008) η ομάδα παίδων του μπάσκετ κατάλαβε τη 2η θέση στον τελικό με τον ΠΑΟ.
Οι ομάδα των Κορασίδων έχει παίξει σε τρία final-four και έχει πάρει δύο φορές την τέταρτη θέση και φέτος (2010) την Τρίτη αφού κέρδισε στον μικρό τελικό την Αργυρούπολη με 3-0 σετ.
Οι Παγκορασίδες Β’ φέτος (2010) κατέλαβαν την ΠΡΩΤΗ θέση κερδίζοντας στον τελικό τον Πανιώνιο με 3-0 σετ ' ενώ οι ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α' είναι η νέες ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΘΗΝΑΣ για το 2010 κερδίζοντας στον τελικό τον ΟΣΦΠ με 3-2 σετ.
Στην συμμετοχή τους στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ πρωτάθλημα είχαν μόνο μία ήττα που τους στοίχισε την συμμετοχή τους στην τετράδα αφήνοντας την ομάδα τελικά στην ΕΚΤΗ θέση της Ελλάδος


Στις ακαδημίες του βόλλεϋ και μπάσκετ ο σύλλογος αριθμεί περίπου 500 αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-12 ετών.
Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τους παίκτες που αναδείχθηκαν απο την ομάδα μας και είχαν εξαιρετική αθλητική πορεία. 
Συγκεκριμένα ,ο Δημήτρης Παπανικολάου διακρίθηκε στον ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ,Πανιώνιο και φυσικά με την Εθνική ομάδα . 

PHOTO GALLERY 20
      
    
   
    

                 
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου