Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Η νέα λύση της Allianz για την Ασφάλιση Αυτοκινήτου


Το «All For 1 Economy» προσθέτει η Allianz Ελλάδος στις σύγχρονες λύσεις της για την Ασφάλιση Αυτοκινήτου, επιβεβαιώνοντας ότι ο κλάδος συνεχίζει να αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητές της και για το 2012. Η νέα πρόταση της Allianz Ελλάδος απευθύνεται σε πελάτες που αναζητούν μία οικονομικότερη επιλογή ασφάλισης για το αυτοκίνητό τους και επιθυμούν ταυτόχρονα την αξία και την αξιοπιστία που παρέχει η Allianz ως ο παγκόσμιος ασφαλιστικός φορέας για την ικανοποίηση των αναγκών τους. (Στη φωτογραφία: O Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Market Management της Allianz Ελλάδος Άγγελος Πολίτης).Το νέο πρόγραμμα της Allianz, «All For 1 Economy», περιλαμβάνει:
- όλες τις καλύψεις της αστικής ευθύνης προς τρίτους για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές
- την κάλυψη υλικών ζημιών από ανασφάλιστο όχημα και
- την υπηρεσία οδικής βοήθειας All Help που, σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, παρέχει άμεση μεταφορά του αυτοκινήτου του πελάτη σε συνεργείο της επιλογής του, μεταφορά των επιβαινόντων στο τόπο προορισμού τους και προσφορά αυτοκινήτου αντικατάστασης.
«Εδώ και πολλά χρόνια επενδύουμε μεθοδικά στην καινοτομία, προωθώντας σύγχρονες προτάσεις ασφάλισης, ενώ το τελευταίο διάστημα επιμένουμε και σε ανταγωνιστικότερες λύσεις, συνδυάζοντας ιδανικά την πληρότητα των καλύψεων με ελκυστικά και δίκαια ασφάλιστρα για τους ασφαλισμένους μας» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Market Management της Allianz Ελλάδος κ. Άγγελος Πολίτης για να συμπληρώσει: «Άλλωστε οι ασφαλισμένοι μας εκδηλώνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στην εταιρία μας, εμφανίζοντας υψηλό δείκτη πιστότητας, ενώ μας συστήνουν ανεπιφύλακτα σε πρόσωπα του φιλικού ή και συγγενικού τους περιβάλλοντος».
Χαρακτηριστικό παράδειγμα των καινοτόμων σχεδιασμών της Allianz Ελλάδος στον κλάδο Αυτοκινήτου είναι ο Οδηγός Ασφάλισης, που με κύρια χαρακτηριστικά τη δομημένη και διάφανη παροχή πληροφόρησης αλλά και τη φιλικότητα των κειμένων, αντικατέστησε ήδη από το 2009 τους όρους συμβολαίου.
Επιπλέον η εταιρία, μέσω της κάλυψης Secure Drive, έβαλε την τηλεματική στην υπηρεσία της ασφάλισης, ανοίγοντας έτσι νέους ορίζοντες στις καλύψεις του κλάδου. Η ηλεκτρονική συσκευή τηλεματικής Secure Drive τοποθετείται στο αυτοκίνητο και μέσω δορυφόρου εντοπίζει την ακριβή θέση του αυτοκινήτου, δίνοντας σήμα στο κέντρο επιχειρήσεων της Allianz Assistance σε περίπτωση ατυχήματος, βλάβης ή κλοπής.
Όπως τόνισε ο κ. Άγγελος Πολίτης, «θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στη δίκαιη τιμολογιακή μας πολιτική, την πληρότητα των παροχών μας και την ταχύτητα και ποιότητα στην εξυπηρέτηση του πελάτη, ανταποκρινόμενοι συνεχώς με αξιοπιστία και συνέπεια στις υποχρεώσεις μας απέναντι στις εκατοντάδες χιλιάδες των οδηγών που μας εμπιστεύονται»
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου