Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Νέο site από την Glassdrive!!!!


Ανέβηκε το νέο site της Glassdrive , εκσυγχρονισμένο και ανανεωμένο με πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρίας. 
Οι επισκέπτες του νέου site με εύκολη και γρήγορη πλοήγηση θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για την ποιότητα των προϊόντων Saint-Gobain, την αντικατάσταση ή την επισκευή των κρυστάλλων, τον πλησιέστερο σταθμό Glassdrive στην περιοχή τους, να στείλουν τυχόν απορίες που έχουν για την ζημιά του κρυστάλλου τους αλλά και να κλείσουν ραντεβού on line.
Παράλληλα για τους πιο εξοικειωμένους με την τεχνολογία χρήστες είναι πλέον γεγονός και το mobile site. Όλοι οι χρήστες smart phones θα μπορούν οπουδήποτε και εάν βρίσκονται να έχουν πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που παρέχει το site της Glassdrive. Στόχος του νέου site είναι η διαρκής ενημέρωση των πελατών και συνεργατών της εταιρίας για τις υπηρεσίες της Glassdrive αλλά και η προβολή της ως μιας δυναμικά αναπτυσσόμενης αλυσίδα αντικατάστασης και επισκευής κρυστάλλων αυτοκινήτου, η οποία ακολουθεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα και standards του πολυεθνικού ομίλου Saint-Gobain στον οποίο ανήκει. Επισκεφθείτε και εσείς στην διεύθυνση www.glassdrive.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου