Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΛΑΡΙΣΑ: «Βόμβα Μολότοφ» στο Μικρό Θέατρο Λάρισας.


Το «Μικρό Θέατρο» κρατάει συντροφιά αυτό το χειμώνα στο θεατρόφιλο κοινό της Λάρισας με την παράσταση «Βόμβα Μολότοφ». Οι παραστάσεις συνεχίζονται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο ώρα 21.30



«Βόμβα Μολότοφ» στο Μικρό ΘέατροΚυριακές ώρα 20.00 και Σάββατο Λαϊκή ώρα 18.30 (είσοδος 10 ευρώ). Η είσοδος για τους ανέργους είναι δωρεάν. Κρατήσεις στο 2410-549777.
Λίγα λόγια για την παράσταση: «Ένας συγγραφέας εν μέσω συγγραφικού μπλοκαρίσματος. Γύρω του περπατούν, σέρνονται ή κολυμπούν ανυπεράσπιστα πλάσματα που μπορούν να σε οδηγήσουν στην παράνοια, πόρνες με φιλότιμο και απατημένοι σύζυγοι χωρίς όρια, αμήχανοι νεαροί στα πρώτα τους σεξουαλικά βήματα. Αστείες ιστορίες ζωντανεύουν μέσα από φαιδρές φιγούρες και στοργικά πορτρέτα. Εμπνευσμένα από τη Ρωσία του 19ου αιώνα, αλλά τρομαχτικά σύγχρονα, παντοτινά και πανανθρώπινα.
Ένα βράδυ με πάρα πολύ γέλιο σε ακραίες καθημερινές καταστάσεις… που άθελα μας έχουμε βρεθεί όλοι.
Μια κωμωδία που πρέπει να δουν όλοι όσοι έχουν αισθανθεί κάποιες φορές άβολα, αμήχανα ή δυσάρεστα. Και για αυτούς που δεν έχουν βρεθεί ποτέ σε τέτοια θέση… αλήθεια πως θα αισθανόσασταν αν… Φταρνιζόσασταν στην μούρη του προϊστάμενου σας… την ημέρα που θα παίρνατε προαγωγής; Έπρεπε να πείτε σε κάποιον κάτι πολύ δυσάρεστο και δεν θέλατε καθόλου; Αν η μόνη σας λύση για να απαλλαγείτε από τους φρικτούς πόνους του δοντιού σας ήταν ένας πρωτοετής φοιτητής της οδοντιατρικής; Αν κάποιος σας ζητούσε λεφτά για να τον δείτε να πνίγεται;… και αλλά πολλά ορθά και ανορθόδοξα, παράλογα και ανατρεπτικά!
Μικρές πολύ αστείες ιστορίες καθημερινής τρέλας υπόσχονται ένα βράδυ ασταμάτητου γέλιου».

Διασκευή – Μετάφραση: Φώτης Σπύρος. Τις ιστορίες αυτές «ζωντανεύουν» στη σκηνή του «Μικρού Θεάτρου» οι: Σταύρος Νικολαΐδης, Νικη Σερετη, Φώτης Σπύρος, Αλίκη Τσάκου, Βασίλης Μπαξεβάνης, Διονύσης Κλάδης & Νένα Ευσταθιάδου.
Χορηγός επικοινωνίας της παράστασης είναι η εφημερίδα «ΚΟΣΜΟΣ».


 Ολύμπου 65 & Ερυθρού Σταυρού, Λάρισα, 41221, ΛΑΡΙΣΑΣ
Τηλέφωνο
:
2410549777
Κινητό
:
Φαξ
:
2410549630



dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου