Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Samsung και Google: Παρουσίασαν το νέο τους «όπλο», το android κινητό.


 <b>Samsung και Google:</b> Παρουσίασαν το νέο τους «όπλο», το android κινητό
Σε μια επίδειξη του νέου τους “όπλου” 
προχώρησαν οι τεχνολογικοί σύμμαχοι Samsung και Google, ενώ ο πόλεμος για τα smartphones καλά κρατεί.

Λίγες μόλις μέρες μετά τη δικαστική απαγόρευση των πωλήσεων του iPhone 4s της Apple, σε αρκετές αγορές, που πέτυχε η Samsung, οι δυο σύμμαχοι, προχώρησαν σε παρουσίαση του τελευταίας τεχνολογίας κινητού τους με λειτουργικό σύστημα android.
Η παρουσίαση του Galaxy Nexus, που θα διατεθεί στην αγορά το Νοέμβριο έρχεται ενώ εντείνεται η κονταρομαχία Samsung και Apple για τα νέα εμπορικά blockbuster, τα tablets και τα smartphones.
Εν όψει της χριστουγεννιάτικης περιόδου το νέο τηλέφωνο “θα είναι το στρατηγικό προϊόν μας για την εορταστική περίοδο και το κλείσιμο της χρονιάς καθώς βγήκε και το iPhone 4S” όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Samsung's mobile JK Shin. Πρόκειται, επίσης, για το πρώτο “επίτευγμα” που παρουσιάζει η Google μετά την απόκτηση της Motorola Mobility Holdings έναντι 12.5 δισ. δολαρίων την περασμένη άνοιξη.
H πλατφόρμα της Google είναι η ευρύτερα διαδεδομένη πλατφόρμα χρήσης στον κόσμο. Ήδη περισσότερα από 190 εκατ. κινητά smartphones, δουλεύουν με το λειτουργικό αυτό.
Η τελευταία έκδοση Google android, που ονομάζεται Ice Cream Sandwich, είναι ειδικά σχεδιασμένη προκειμένου να ενοποιήσει τη λειτουργία tablet και smartphone συσκευών. Η Apple φαίνεται προς το παρόν να κερδίζει στα σημεία των... εφαρμογών και των παιχνιδιών καθώς το τεχνολογικό “Μήλο” προσφέρει περισσότερες από 425.000 εφαρμογές έναντι 300.000 εφαρμογών που προσφέρει το δημιούργημα Samsung και Google.

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου