Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Lacandona: Ένα cafe που θα αγοράσεις μέλι από την Εύβοια!!!!


Ένα νέο  παντοπωλείο - καφέ,το 
Lacandona  κάνει την εμφάνισή  του στο  Σύνταγμα. Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί έως αργά το βράδυ θα κάνει τα εγκαίνιά του και μας έχει καλέσει όλους.
Το παντοπωλείο- καφέ Lacandona συνεργάζεται με δίκτυα αλληλέγγυου εμπορίου με σκοπό να στηρίξει μικρούς παραγωγούς και συνεταιρισμούς στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Στο κατάστημά μπορείτε να βρείτε βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα που έρχονται απευθείας από Έλληνες παραγωγούς, προϊόντα δίκαιου και αλληλέγγυου εμπορίου από αναπτυσσόμενες χώρες, μεγάλη ποικιλία σε καφέ και τσάι, φρέσκους χυμούς και ροφήματα, χαμόγελα και καλή διάθεση!
Το  Lacandona, το οποίο βρίσκεται στην οδό Ηπίτου 4 στο Σύνταγμα (πεζόδρομος ανάμεσα στην οδό Βουλής και Απόλλωνος) θα είναι ανοιχτά από το πρωί στις 10 σερβίροντας πρωινό με αχνιστό καφέ από το Μεξικό, χειροποίητες μαρμελάδες και κουλουράκια από τον γυναικείο αγροτικό συν/σμό Πτελεού, φρέσκο ψωμί με μέλι από την Εύβοια και άλλες νοστιμιές.
Από το μεσημέρι και μετά προσφέρεται κρασί, παραδοσιακά παξιμάδια Κυθήρων, ελιές καλαμών και άλλα μεζεδάκια με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής στον όμορφο πεζόδρομο μπροστά από το κατάστημά .
Να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου