Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-3. Πρίγκιπας στα Πηγάδια!



MAN OF THE MATCH: Ο Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός ηγέτης του Παναθηναϊκού πήρε ξανά από το χεράκι το «τριφύλλι», πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε την ομάδα του σε πολύ σπουδαίο «διπλό». Με πέντε γκολ σε τέσσερις αναμετρήσεις αποτελεί τεράστιο «όπλο» στα χέρια του Φερέιρα.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Τι και αν είναι 17 χρόνων. Τι και αν πρώτη φορά ξεκινούσε βασικός κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναίκού; Ο Στέφανος Καπίνος πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις και παρά τα δύο γκολ που δέχθηκε ήταν εξαιρετικός. Ο τρόπος που διαχειρίζεται τον χρόνο στο φινάλε δείχνει ότι εκτός από προσόντα, έχει και ποδοσφαιρικό μυαλό.
Παράλληλα, για τους νικητές ο Κουίνσι ήταν πολύ καλός, πετυχαίνοντας ένα υπέροχο γκολ, ενώ για την Ξάνθη ο Μαρσελίνιο προσπάθησε αρκετά, αλλά ο Βλαχοδήμος ήταν αυτός που με την είσοδό του στο παιχνίδι ανέβασε ποιοτικά την ομάδα του ενώ πέτυχε και το 2-3.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο... αέρας! Αυτό που γίνεται στα Πηγάδια είναι το κάτι άλλο. Το είδαμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, το είδαμε και απόψε. Ανεξάρτητα με το ποιος έχει να παλέψει με τους ανέμους στα Πηγάδια, είναι τουλάχιστον αστείο να... γυρνάει η μπάλα πίσω από το ελεύθερο. Είναι ένα ζήτημα που πρέπει να το κοιτάξουν στην Ξάνθη.
Η ΓΚΑΦΑ: Η αποβολή του Βιτόλο. Ο Ισπανός αν και ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και είχε και την ασίστ στον Λέτο, θα μπορούσε σαφώς να είναι πιο προσεκτικός και να μην αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες από το 39'!
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙΟ Ανδρέας Παππάς και οι αποφάσεις του αναμένεται να συζητηθούν. Ας ξεκινήσουμε με το πέναλτι, το οποίο είναι πεντακάθαρο, καθώς ο Βιβιανί ανατρέπει τον Λέτο με τα χέρια. Ο πορτιέρο της Ξάνθης βλέπει την κίτρινη. Θα μπορούσε να τιμωρηθεί με κόκκινη, αλλά προφανώς ο Παππάς έκρινε πως δεν ήταν σε προφανή θέση για γκολ ο Λέτο. Από κει και πέρα η αποβολή του Βιτόλο είναι σωστή αλλά «τραβηγμένη», ενώ στη συνέχεια ο Σταθάκης τον χτυπά εκτός φάσης και δεν αποβάλλεται! Παράλληλα, ο Σουάνης με το γράμμα του νόμου θα έπρεπε να αποβληθεί για το... φονικό μαρκάρισμα πάνω στον Μαρίνο στις αρχές της επανάληψης. Σωστά κατακυρώνεται το δεύτερο γκολ του Λέτο, καθώς η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε, παίρνοντας το «τρίποντο» κόντρα στην Ξάνθη. Έπειτα από ένα μήνα απραξίας, οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν ανεβασμένοι, ακόμη και με δέκα παίκτες έφτασαν στο 3-0, αλλά στο τέλος... έπαιξαν με τη φωτιά. Τελικά δεν «κάηκαν» και έφυγαν από τα Πηγάδια νικητές απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο αλλά και τον αέρα! Καταπληκτική η παρουσία του κόσμου στο «πράσινο» πέταλο!
SKODA Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιάνι, Εντιμάρ, Σταθάκης, Στάσιακ, Μπέρτος (60’ Βλαχοδήμος) , Ντίκα (46’ Σουάνης), Ντάνι, Βασιλακάκης, Πόι, Μαρσελίνιο, Καζάκης. 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φερέιρα): Καπίνο, Βύντρα (18’ Μαρίνος), Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Σιμάο, Ζέκα (71’ Καντέ), Κουΐνσι, Λέτο, Κλέιτον (42’ Κατσουράνης).

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου