Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΘΕΣΣΑΛΙΑ: «Pantheon Plazza» - Λειτουργούν μόλις το 1/4 των καταστημάτων



Χειροτερεύει μέρα με τη μέρα η εικόνα στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλίας με την κατάσταση να φαντάζει, πλέον, μη αναστρέψιμη.
Όσοι επισκέφτηκαν τις τελευταίες ημέρες το «Pantheon Plazza» διαπίστωσαν ότι λιγόστεψαν ακόμα περισσότερο οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο χώρο, ενώ αρκετές από αυτές που λειτουργούν ακόμα, διάγουν τις τελευταίες ημέρες τους.
Τελευταίο χτύπημα η αποχώρηση του καταστήματος «Gant» που ανήκει σε Λαρισαίο επιχειρηματία, ενώ και το μεγάλο κατάστημα ρούχων «Kayak» που έχει τον ίδιο ιδιοκτήτη προαναγγέλλει, στις βιτρίνες του, την αποχώρηση του, αφού εδώ και λίγες ημέρες λειτουργεί το νέο κατάστημα της εταιρείας στο κέντρο της Λάρισας.
Σήμερα στο εμπορικό κέντρο λειτουργούν μόλις τριάντα εμπορικά καταστήματα, αριθμός που αντιστοιχεί στο 25% από αυτά που υπήρχαν στο ξεκίνημα και προσέγγιζαν τα 120.
Μεγάλο πλήγμα έχει δεχτεί και ο τομέας της εστίασης καθώς από τις είκοσι επιχειρήσεις που υπήρχαν, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, έχουν μείνει μόλις πέντε.
Η «ερημοποίηση» του «Pantheon» πιστοποιείται με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο στον χώρο της πλατείας, η οποία κάποτε έσφυζε από ζωή ενώ τώρα έχει παραμείνει μία και μόνο «ηρωική» καφετέρια. Και όπως λένε οι πληροφορίες, έπεται και συνέχεια...
Εφ. Κόσμος (Δ.Μ.)

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου