Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ: Πρόσκληση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.





ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Δήμαρχος Δομοκού κ. Δημήτριος Ι. Τζιαχρήστας και το Δημοτικό Συμβούλιο
σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(Αποφασίστηκε σε συνεργασία και με τις άλλες τοπικές αρχές και καταρτίστηκε ως εξής)
Α. ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ - ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ
  1. Γενικός σημαιοστολισμός Δημοσίων,  Δημοτικών και ιδιωτικών καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών, οδών και πλατειών, από το πρωί της 26ης Οκτωβρίου μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης  Οκτωβρίου.
  2. Φωταγώγηση κατά τις εσπερινές ώρες της 27ης και 28ης     Οκτωβρίου 2014 όλων των Δημοσίων, Δημοτικών καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ., οδών, πλατειών, του Κάστρου και του Προφήτη Ηλία.
Β. ΔΕΥΤΕΡΑ 27η  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2014
 09.00 π.μ. Εορταστικές εκδηλώσεις στα Σχολεία.
10.30 π.μ. Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Διονυσίου Κόκκαλη από τους μαθητές Λυκείου, Γυμνασίου και Δημοτικού Σχολείου.
Γ. ΤΡΙΤΗ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014
9.45   π.μ. Τέλος προσέλευσης των Σχολείων στην Εκκλησία.
9.50   π.μ. Συγκέντρωση Αρχών στο Δημαρχείο, Πλατεία Μουσών 1.         
10.00 π.μ. Προσέλευση Αρχών στην Εκκλησία.
10.15 π.μ.Επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής.
 Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τη Φιλόλογο του Λυκείου Δομοκού, κα Παλιούρα Χριστίνα.
11.00 π.μ.  α) Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο Ηρώων .
                     β) Κατάθεση στεφάνων με την εξής σειρά: Δήμος Δομοκού, Εκπρόσωπος της Βουλής, Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Πρόεδρος  Δημοτικής Κοινότητας Δομοκού, 695ΑΒΠ/2Η ΥΑ, Αστυνομικό Τμήμα, Γενικό Κατάστημα Κράτησης Δομοκού, Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων,Κέντρο Υγείας Δομοκού, Δασονομείο Δομοκού, Εθνική Αντίσταση, Εκπρόσωπος Εφέδρων Απόστρατων Αξιωματικών, Λύκειο, Γυμνάσιο, Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο, Παιδικός Σταθμός,, Εμπορικός Σύλλογος,, Εκπολιτιστικός Σύλλογος, Σύλλογος γυναικών «ΦΙΛΑΡΕΤΗ», Λαογραφικός Όμιλος,, Σύλλογος Συνταξιούχων ΤΕΒΕ, λοιποί Σύλλογοι και σωματεία.
                      γ) Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ένδοξων νεκρών.
                     δ) Εθνικός Ύμνος από τη χορωδία του Δημοτικού Σχολείου. (Μέσα στο χώρο του Ηρώου θα βρίσκονται μόνο οι ιερείς, οι ψάλτες η χορωδία, οι σημαιοφόροι, ο τελετάρχης και οι βοηθοί.
Οι μαθητές των Σχολείων και οι επίσημοι θα παραταχθούν έξω από το χώρο του μνημείου των Ηρώων.
11.30 π.μ.  Ύστερα από τον Εθνικό Ύμνο οι επίσημοι και το κοινό θα πάρουν θέσεις κατά μήκος της οδού Δημοκρατίας και στο χώρο μπροστά από το πρώην Θεραπευτήριο Χρονιών Παθήσεων   που θα παρελάσουν τα Σχολεία κατά σειρά. (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο). Πάνω στην εξέδρα θα είναι ο Δήμαρχος Δομοκού, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, οι ιερείς, ο Διοικητής Αστυνομικού τμήματος, ο Διοικητής Πυροσβεστικού κλιμακίου, ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Δομοκού, οι Δ/ντές των Σχολείων Λυκείου,   Γυμνασίου, Δημοτικού, Νηπιαγωγείου).

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου