Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: 16χρονες βολεϊμπολίστριες που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Τέσσερα ανήλικα κορίτσια και μια 41χρονη είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Άγιο Στέφανο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 41χρονη, μητέρα ενός εκ των 16χρονων κοριτσιών, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της. Η άτυχη γυναίκα επέστρεφε την κόρη της και τρεις φίλες της στο σπίτι τους έπειτα απο σχολικό πάρτι. Πρόκειται για τέσσερις 16χρονες βολεϊμπολίστριες και την μητέρα ενός εκ των κοριτσιών, η οποία είχε αναλάβει να παραλάβει τα κορίτσια από νυχτερινή τους έξοδο και να τα επιστρέψει στα σπίτια τους.

Η ξέφρενη πορεία του αυτοκίνητου είχε μόλις ξεκινήσει και αρχικά προσέκρουσε σε ένα σταθμευμένο ΙΧ. Στη συνεχεία χτύπησε σε μια μάντρα με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να αναποδογυρίσει.

Οι άνδρες της πυροσβεστικής κατάφεραν μετά από μεγάλη προσπάθεια να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες και αμέσως τα πληρώματα του ΕΚΑΒ, που σοκαρίστηκαν από το μέγεθος των τραυμάτων, διακόμισαν τους τραυματίες στο ΚΑΤ, όπου όλοι κατέληξαν.

Την προανάκριση για τα αιτία του πολύνεκρου τροχαίου έχει αναλάβει η Τροχαία Κηφισιάς.

Συλλυπητήρια της ΕΟΠΕ

Για τον άδικο χαμό των τεσσάρων νεαρών αθλητριών της ομάδας των βορείων προαστίων, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης σοκαρισμένη, όπως και όλος ο κόσμος του αθλήματος, από την είδηση του τραγικού δυστυχήματος στον Άγιο Στέφανο Αττικής, εκφράζει την βαθιά θλίψη της για τον άδικο χαμό των τεσσάρων αθλητριών της ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου.

Παράλληλα, η ΕΟΠΕ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στις οικογένειες και τους συγγενείς των θυμάτων και ανακοινώνει ότι στους αγώνες του Σαββατοκύριακου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των άτυχων κοριτσιών».

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Στις 03.00 ώρα σήμερα ΙΧ αυτοκίνητο, με οδηγό 41χρονη που κινείτο στην οδό Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο, στο ύψος του αριθμού 39, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε σταθμευμένο Ι.Χ. και στη συνέχεια σε τοίχο, με συνέπεια την ανατροπή του επί της οδού.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 41χρονης οδηγού του αυτοκινήτου, καθώς και των τεσσάρων 16χρονων κοριτσιών που επέβαιναν σε αυτό.

Προανάκριση, για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος, διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς».



ΠΗΓΗ   http://newpost.gr/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου