Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

O ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON

Φωτογραφία: Η νέα μας αφίσα! Σας περιμένω με χαρά!                                 ΠΗΓΗ   https://www.facebook.com/panagiotispetrakisofficialpage

 Ευγενία Μανωλίδου
“ΜUSICAL, Αγάπη μου!”
Θέατρο Badminton 13/6/2013
Παναγιώτης Πετράκης, Σία Κοσκινά, Γιάννης Φίλιας, Ευδοκία Μωυσίδου
Μια μοναδική συναυλία
με τις πιο αγαπημένες (ερωτικές και χορευτικές) μελωδίες από το μαγικό σύμπαν του Mu
sical!
Τέσσερεις δημοφιλείς ερμηνευτές, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Σία Κοσκινά, ο Γιάννης Φίλιας και η Ευδοκία Μωυσίδου, υπό τη διεύθυνση και καθοδήγηση της Ευγενίας Μανωλίδου και με τη συνοδεία 25 μελούς ορχήστρας (Symphomaniacs), υποδέχονται το φετινό καλοκαίρι με ένα μοναδικό αφιέρωμα στο πιο αγαπημένο καλλιτεχνικό είδος μικρών και μεγάλων... το Musical ! Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου στο Θέατρο Badminton.
Αγαπημένα τραγούδια από πασίγνωστα musicals όπως τα “Grease”, “West Side Story”, “Cats”, “Phantom of the Opera”, αλλά και “Το κοροϊδάκι της δεσποινίδας”, “Γοργόνες και Μάγκες”, “Φτωχαδάκια και Λεφτάδες” και πολλές ακόμα χιλιοτραγουδισμένες μελωδίες θα μας παρασύρουν σε ένα ξεχωριστό μουσικό δίωρο όπου μουσική, θέατρο και χορός γίνονται ένα.
Μετά το Badminton, η συναυλία θα ταξιδέψει στο Ναύπλιο (12/7), τα Ιωάννινα (16/7), τους Δελφούς (19/7), τη Σπάρτη (24/7) και τη Σύρο (2&3/8).
Μέρος των εσόδων της συναυλίας στο Badminton θα διατεθεί στον φιλανθρωπικό οργανισμό Make a wish / Κάνε – μια – ευχή Ελλάδος. Όλα τα έσοδα της συναυλίας των Ιωαννίνων, θα δοθούν στους φιλανθρωπικούς οργανισμούς ΕΛΕΠΑΠ και Αντικαρκινική Εταιρεία.
Μη χάσετε την πιο χαρούμενη συναυλία του καλοκαιριού!
Θέατρο Badminton, 13/6/2013, με την Ευγενία Μανωλίδου, τον Παναγιώτη Πετράκη, τη Σία Κοσκινά, τον Γιάννη Φίλια και την Ευδοκία Μωυσίδου στην πρώτη τους καλλιτεχνική συνύπαρξη. Τις ενορχηστρώσεις έχει επιμεληθεί ο Κωνσταντίνος Παγιάτης. Εισιτήρια από 10 Ευρώ.
Χορηγοί: ΖΑΓΟΡΙ, GREEN COLA, REAL SANGRIA
Σημεία Προπώλησης : www.viva.gr, 13855, καταστήματα Public, www.abcd.gr και στο 210 8840600
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου