Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Δυναμικό ξεκίνημα για το bazaar βιβλίου του Βήμα fm 99,5 - «Με ένα ευρώ κάνετε ένα καλό», το σύνθημα και φέτος

Ξεκίνησε την Πέμπτη το bazaar βιβλίου του Βήμα fm 99,5 στους κήπους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με μεγάλη επιτυχία. Ο κόσμος ξεκίνησε να καταφτάνει στον χώρο που γίνεται το bazaar έως και το βράδυ της Κυριακής 2 Ιουνίου.
Από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, το bazaar θα παραμένει ανοιχτό και θα διαθέσει στους Αθηναίους και τους ακροατές του Βήμα fm 200.000 βιβλία προς ένα ευρώ το καθένα. Θα διατεθούν τίτλοι που έχουν κυκλοφορήσει μαζί με τις έντυπες εκδόσεις της εφημερίδας «Το Βήμα» και «Τα Νέα» με τις πιο δημοφιλείς σειρές λογοτεχνίας, ιστορικές εκδόσεις, πολιτικές εκδόσεις, ταξιδιωτικοί οδηγοί, παιδικά παραμύθια κ.α.

Το σύνολο των εσόδων, και φέτος στο τέταρτο bazaar που διοργανώνει ο Βήμα fm, θα διατεθεί και πάλι για τους σκοπούς του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, με στόχο να αγοραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας.

Παράλληλα, καθημερινά, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 31 Μαΐου θα δοθούν τρεις συναυλίες (ώρα έναρξης στις 19.00 Παρασκευή και Κυριακή και στις 18.00 το Σάββατο) εντελώς δωρεάν.

Συγκεκριμένα θα τραγουδήσουν για μας και τους επισκέπτες μας:

Την Παρασκευή 31 Μαΐου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λάκης Παπαδόπουλος με τα ψηλά ρεβέρ, η Ραλλία Χρηστίδου, η Μαρία Τσαρούχα και οι Blues Fathers & the Swingers.
Το Σάββατο 1 Ιουνίου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Μπάμπης Στόκας, ο Νίκος Ζιώγαλας, οι No Sequence, o Tζώνυ Βαβούρας & Τhe Cadillacs και η Παιδική Χορωδία Δ. Τυπάλδου.
Την Κυριακή 2 Ιουνίου, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και οι Zero-Zero

Την προσπάθεια του BHMA FM 99,5 στηρίζουν η Τράπεζα Πειραιώς, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Μυτιληναίος, η WIND, η Ελληνικός Χρυσός, η Mercedes-Benz, η Ελαΐς Unilever Hellas και η Chiquita Hellas


ΠΗΓΗ   http://www.tovima.gr/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου