Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Πέθαναν… κατά λάθος τον Δημ. Μπουραντά


Αναστάτωση προκάλεσε από το πρωί η είδηση του θανάτου του Φαρσαλινού Καθηγητή Πανεπιστημίου στο Μάνατζμεντ, Δημήτρη Μπουραντά.
Τελικά όπως αποδείχθηκε, ο Μπουραντάς πέθανε, αλλά δεν επρόκειτο για τον γνωστό καθηγητή, αλλά για τον πρώην νομάρχη Ευβοίας και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, με το ίδιο όνομα.
Η είδηση δημοσιεύτηκε από την ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», το Newsbeast.gr και όπως ήταν αναμενόμενο παρέσυρε αρκετούς στο διαδίκτυο, μεταξύ αυτών κι εμάς.
Ο πρόεδρος της «Κοινωνίας Αξιών» χαίρει άκρας υγείας και θέλοντας να καθησυχάσει γνωστούς και φίλους, διέψευσε τον θάνατο του από την σελίδα του στο facebook.
Εμείς του ευχόμαστε να ζήσει πολλά χρόνια.
-1
Λίγο αργότερα εκδόθηκε και δελτίο τύπου από την "Κοινωνία Αξιών"
 Καθηγητής Δ. Μπουραντάς: ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ
Διαψεύδουμε την είδηση του θανάτου του καθηγητή Δ. Μπουραντά, Προέδρου και ιδρυτή της "κοινωνίας αξιών".
Λυπούμαστε για τον θάνατο ενός συνανθρώπου μας, που είχε απλή συνωνυμία με τον Δ. Μπουραντά, και διαβιβάζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του θανόντος.
Η θλιβερή αυτή είδηση, αν και εκ λάθους, στάθηκε αφορμή, να δούμε πόσο εκτιμάει και αγαπάει ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα τον Δ. Μπουραντά, ως προσωπικότητα αλλά και ως πολιτικό, ηγέτη της ''κοινωνίας αξιών'', αφού τηλεφωνήματα, μηνύματα και παρεμβάσεις, έφθασαν από όλα τα μέρη της Ελλάδος.

ΠΗΓΗ   http://thessalianews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=23180
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου