Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Νέα Πέραμος ΚΑΒΑΛΑ

Νέα Πέραμος ένα παραθαλάσσιο θέρετρο 18 χιλιόμετρα από την Καβάλα. Μόνιμοι κάτοικοι του είναι λίγο πάνω από το 2000 και εδώ μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για χαλαρωτικές διακοπές. Ένα προάστιο της Αθήνας φέρει επίσης το όνομα Νέα Πέραμος οπότε να είστε προσεκτικοί να μην τα συγχέουμε.
Νέα Πέραμος προσφέρει μια επιλογή από ξενοδοχεία, καταστήματα, ταβέρνες και καφετέριες. Σε ένα λόφο στο νότιο άκρο του συγκροτήματος μπορείτε να δείτε τα ερείπια του παλιού κάστρου, με πανοραμική θέα της περιοχής.

Η παραλία είναι πολύ ωραία, χωρίς φύκια στο νερό. Μέρος της καταλαμβάνεται από τις ξαπλώστρες των beach bars και κατανάλωση ποτού απαιτείται να τις χρησιμοποιήσουν. Στην περιοχή υπάρχουν πολλά ανοργάνωτη παραλίες σε αυτό το μέρος της Ελλάδα στην παραλία είναι αμμώδης και χωρίς διακοπή για πολλά χιλιόμετρα.

1-2 χλμ μακριά από τη Νέα Πέραμος είναι παραλία Αμμόλοφοι - Παραλία με φυσικούς αμμόλοφους και ρηχά νερά, βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία. Είναι μήκους πολλών χιλιομέτρων, με λίγα beach bars και άφθονο χώρο. Μερικά θαλάσσια σπορ είναι διαθέσιμα. 


ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ:  http://www.feelgreece.com/gr/nea-peramos
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου