Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Στα βήματα του Κατίδη ο Κλάους του ΠΑΟΚ ; (εικόνα)

Ανέβασε στο instagram φωτογραφία του δικτάτορα Παπαδόπουλου
Όπως διαβάσαμε στο gazzetta.gr,το πρωί της Κυριακής , ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κλάους Αθανασιάδης ανάρτησε φωτογραφία του στο instagram που προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων ακόμα και από τους 1.156 φίλους του που τον ακολουθούν στο συγκεκριμένο Μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Τι αποτύπωνε; Ένα t shirt με τη φωτογραφία του αρχιχουντικού Γιώργου Παπαδόπουλου και λεζάντα «Που 'σαι ρε Παπαδόπουλε».Δείτε τη στο slideshow.
Άραγε ποια θα είναι η αντιδραση τόσο της ΕΠΟ όσο και του ΠΑΟΚ;


πηγη   http://www.kamarinia.gr

 Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ στο gazzetta.gr


Ο Κλάους Αθανασιάδης ανάρτησε φωτογραφία του δικτάτορα Παπαδόπουλου και λεζάντα «Που 'σαι ρε Παπαδόπουλε»! Μετά την κατέβασε, το διέψευσε, αλλά τα... γραπτά μένουν!
Ο σάλος που ξέσπασε με την υπόθεση Κατίδη φαίνεται πως δεν ήταν αρκετός για να βάλει μυαλό και σε άλλους. Αντιθέτως, βρήκε κατά κάποιο τρόπο μιμητές, έστω και με άλλη μορφή… Το πρωί της Κυριακής λοιπόν, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κλάους Αθανασιάδης ανάρτησε φωτογραφία του στο instagram που προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων ακόμα και από τους 1.156 φίλους του που τον ακολουθούν στο συγκεκριμένο Μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Τι αποτύπωνε; Αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία. Ένα t shirt με τη φωτογραφία του αρχιχουντικού Γιώργου Παπαδόπουλου και λεζάντα «Που 'σαι ρε Παπαδόπουλε».
Την φορούσε ο ίδιος τη μπλούζα; Κάποιος φίλος του; Την βρήκε απλά στο internet και την δημοσίευσε; Άγνωστο… Τα σχόλια πάντως, μετά την ανάρτησή του έδιναν κι έπαιρναν… Κι αφού έφαγε χοντρό κράξιμο από φίλους που τον «ακολουθούν» στο instagram αλλά και από όσους πληροφορήθηκαν εξ αγχιστείας την ανάρτησή του, μερικές ώρες αργότερα και μπροστά στον θόρυβο που ξεκινούσε να δημιουργείται, υποχρεώθηκε να την κατεβάσει…


http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/383754-klaoys-kakogoysto-asteio-i-apla-blakeia


 
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου