Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΟΜΒΡΙΑΚΗ ΔΟΜΟΚΟΥ: Ευρωπαϊκή Διάκριση για το Γυμνάσιο Ομβριακής!!!!

dimarxos
Ως ενεργά μέλη της κοινωνίας οι μαθητές του Γυμνασίου Ομβριακής κατέγραψαν τα καλώς και τα κακώς κείμενα του τόπου τους κερδίζοντας επάξια μια θέση σε βιβλίο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Φανερά ικανοποιημένος ο Δ/ντης του Γυμνασίου Δημήτρης Κυριόπουλος, είπε στο scouter.gr, οτι αυτή είναι μία μόνο από τις δράσεις του σχολείου.

Το Δελτίο Τύπου:
Η επίσκεψη του Δημάρχου Δομοκού κ. Σύρου τον Οκτώβριο 2012 στο σχολείο μας είχε γίνει στα πλαίσια μιας καινοτόμου ευρωπαϊκής δράσης, της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Δημοκρατίας».  Στο κάλεσμα του Δημάρχου για συζήτηση με τους μαθητές, η ανταπόκρισή τους ήταν πολύ θετική, εκφράζοντας τις απόψεις τους για τη βελτίωση της ζωής στην τοπική κοινωνία.
Μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό ανέδειξαν ελλείψεις, παραλείψεις αλλά και θετικές παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής στην περιοχή. Τέλος κατέθεσαν γραπτές προτάσεις στο Δήμαρχο, αρκετές από τις οποίες υιοθετήθηκαν από τον ίδιο αλλά και το Δ.Σ. Δομοκού.
Ως επιβράβευση αυτής της πρωτοβουλίας δεχτήκαμε και την ευρωπαϊκή διάκριση του σχολείου μας, με την τιμή να συμπεριληφθεί το Γυμνάσιο Ομβριακής στο αντίστοιχο έντυπο υλικό που θα εκδοθεί σύντομα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σας προσκαλούμε λοιπόν να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Δημοκρατίας», αλλά και του Υπουργείου Εσωτερικών για τις καινοτόμες δράσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπου γίνεται επίσης αναφορά.


Μπράβο στους μαθητές και τους καθηγητές του Γυμνασίου! 


ΠΗΓΗ   http://www.scouter.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου