Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013

Λειτουργεί το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Λάρισας

Λειτουργεί το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Λάρισας
Το Kοινωνικό Iατρείο – Φαρμακείο Λάρισας «Τόπος Αλληλεγγύης» λειτουργεί  πλέον στην Παπαναστασίου 117, καθημερινά 6-8μμ.
Λειτουργούν τα εξής  ιατρεία: παθολογικό, παιδιατρικό και καρδιολογικό, ψυχιατρικό, όπως και ψυχολογική υποστήριξη.
Οι ανασφάλιστοι συμπολίτες  μας μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2410619073 για να κλείνουν ραντεβού κάθε πρωί 10.00-13.00πμ  και το απόγευμα 5.30-8.30 μμ.
Επίσης και όσοι συμπολίτες  μας διαθέτουν φάρμακα ή αναλώσιμα μπορούν να τα φέρνουν στην Παπαναστασίου 117 καθημερινά τις παραπάνω ώρες.
Σε ανακοίνωσή τους οι υπεύθυνοι του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Λάρισας τονίζουν: «Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως δεν έχουμε καμία σχέση με τις ΜΚΟ «Ανθρωπομάνια» και «Θέσις» που σε σύμπραξη με τον Δήμο, πρόκειται να λειτουργήσουν  μια επιχορηγούμενη δομή κοινωνικού φαρμακείου και θα ζητούσαμε και από τα ΜΜΕ να μην μας συσχετίζουν.
Το κοινωνικό ιατρείο- φαρμακείο Λάρισας «Τόπος Αλληλεγγύης» είναι μια  συλλογικότητα εθελοντική, όπου όλοι συμμετέχουμε ισότιμα, αποφασίζουμε συλλογικά και δημοκρατικά,  χωρίς εντολείς και υποτελείς .
Δεν έχουμε  καμία σχέση με  ΜΚΟ, ούτε επιχορηγούμαστε.   Οι λιγοστοί οικονομικοί μας πόροι, που διατίθενται για φάρμακα,  θέλουμε (να) και προέρχονται  από συνεισφορές συλλόγων,  σωματείων, συμπολιτών μας  και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.
Γι’ αυτό καλούμε όποιο(α)ν θέλει με οποιοδήποτε τρόπο να συνεισφέρει να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλέφωνο 2410619073».


ΠΗΓΗ   http://www.larissanet.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου