Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Μακαρονόπιτα της Τυρινής

Μακαρονόπιτα της Τυρινής

Από τις πιο αγαπημένες μου πίτες αυτής της εποχής. Η μητέρα μου έβαζε στην πίτα τα τυριά που έμεναν από την εβδομάδα της Τυρινής.

1 ώρα και 15 λεπτά - ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ


Από τη Γεωργία Κοφινά

Υλικά για 20-25 κομμάτια:

8 φύλλα για πίτες 
500γρ. μακαρόνια χοντρά 
600γρ. διάφορα τυριά χονδροτριμμένα (φέτα, κεφαλογραβιέρα, μυζήθρα, κ.λπ.)
5 αβγά και 1 για το άλειμμα 
1½ φλιτζάνι γάλα
½ φλιτζάνι βούτυρο λιωμένο + ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 
αλάτι, πιπέρι 

Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος
Food Styling: Tina Webb


ΠΗΓΗ  http://www.protothema.gr/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου