Από τις πιο αγαπημένες μου πίτες αυτής της εποχής. Η μητέρα μου έβαζε στην πίτα τα τυριά που έμεναν από την εβδομάδα της Τυρινής.
1 ώρα και 15 λεπτά - ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΑπό τη Γεωργία Κοφινά
Υλικά για 20-25 κομμάτια:
8 φύλλα για πίτες
500γρ. μακαρόνια χοντρά
600γρ. διάφορα τυριά χονδροτριμμένα (φέτα, κεφαλογραβιέρα, μυζήθρα, κ.λπ.)
5 αβγά και 1 για το άλειμμα
1½ φλιτζάνι γάλα
½ φλιτζάνι βούτυρο λιωμένο + ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος
Food Styling: Tina Webb
ΠΗΓΗ http://www.protothema.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου