Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΤΤΑ ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΟΜΟΚΟΥ ΚΑΙ ΛΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ....

Άσχημα ξεκίνησαν τους επίσημους αγώνες τους έστω στο θεσμό του κυπέλλου, οι δυο φθιωτικές ομάδες της Γ Εθνικής Κατηγορίας. Απέτυχαν και ηττήθηκαν στην εδρα τους ( ο ΠΑΣ αγωνίστηκε στο γήπεδο της Ανθήλης) από τους αντιπάλους τους βγηκαν εκτός του θεσμού αφού οι σημερινοί αγώνες ήταν μία και ...έξω!.
Ο ΠΑΣ δεν έδειξε ακομη τις δυνατότητες που εκτιμάται ότι διαθέτουν οι παίχτες, της ριζικά ανανεωμένης ομάδας και ηττήθηκε από μια ομάδα που θα την συναντήσει σύντομα και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 22 Σεπτεμβρίου αλλά εκτός έδρας.
Το τελικό αποτέλεσμα ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ-Αχιλλέα Νεοκαισάρειας 0-2 μάλλον αδικεί την λαμιώτικη ομάδα που μπήκε στο παιχνίδι μάλλον αγχωμένα για την εικόνα του πρώτου επίσημου αγώνα της, η φιλοξενούμενη δεν έδειξε χαρακτηριστικά μεγάλης ομάδας αλλά οι παίχτες της έδειξαν δυναμισμό και αποφασιστικότητα για την νίκη και έτυχε τον στοχο της.
Στη Βόρεια Φθιώτιδα ο Αχιλλέας Δομοκού κατάφερε να κρατήσει ισόπαλο αποτέλεσμα τοσο στην κανονική διάρκεια του αγώνα όσο και στην παράταση και υπέκυψε από την ιστορική Χαλκίδα στα πέναλτι όπου ηττήθηκε με 3-5.
Μετα τα δυο αυτά ατυχή αποτελέσματα οι φθιωτικές ομάδες βγαίνουν μια και έξω εκτός κυπέλλου της Γ Εθνικής κατηγορίας.
Οι λίγες ήμερες που απομένουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος όπου ο μεν ΠΑΣ ταξιδεύει στην Κατερίνη για να αντιμετωπίσει και πάλι τον σημερινό αντίπαλο του τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ενώ ο Αχιλλέας Δομοκού υποδέχεται στο γήπεδο του τον Δωτιέα Αγιάς, γνώριμο αντίπαλο από το περσινό πρωτάθλημα της Δ Εθνικής κατηγορίας που είχε τερματίσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ   http://www.lamiafm1.gr/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου