Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ - ΔΩΡΙΚΟΝ Α.Ε.

Ως αφετηρία η εταιρεία έχει το έτος 1970, όταν δημιούργησε το πρώτο εργαστήριο-κατάστημά της με έδρα τη Νέα Σμύρνη Αττικής.Από τα πρώτα της βήματα λειτούργησε καινοτομικά για την εποχή παράγοντας και διαθέτοντας χονδρικώς νωπά προϊόντα ζύμης σε αρτοποιούς και κλειστές αγορές. Η πρωτοποριακή αυτή επιχειρηματική κίνηση εδραίωσε την εταιρεία στο χώρο του food service και σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων κατάφερε να δημιουργήσει ένα ευρύ εμπορικό δίκτυο στο νομό Αττικής.
Από το έτος 1997 η δεύτερη πλέον γενιά μετέφερε την παραγωγική δραστηριότητα της εταιρείας στον Άλιμο Αττικής, μετονομάζοντας την σε «ΔΩΡΙΚΟΝ» , λέξη η οποία υποδηλώνει την κοινή καταγωγή των ιδιοκτητών από την αρκαδική γη. Στο νέο αυτό χώρο, όπου και σήμερα εδρεύει η εταιρεία, εισήχθηκε η νέα τεχνολογία στην παραγωγή προϊόντων ζύμης και υιοθετήθηκαν οι σύγχρονοι κανόνες υγιεινής από εξειδικευμένο προσωπικό. Τέλος έγινε πλήρης αλλαγή στην γκάμα των προϊόντων και παραγωγή πλέον κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης.
Από το έτος 2005 λειτουργεί υπό την επίβλεψη του Νικολάου Εμμ. Σούρσου, προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου, υιό του ιδρυτή της εταιρείας.Έχοντας διευρύνει το πελατολόγιό της  στην επαρχία απώτερος στόχος της «ΔΩΡΙΚΟΝ Α.Ε.» είναι η διαρκής βελτίωση προϊόντων και υπηρεσιών και η κάλυψη του χώρου της μαζικής εστίασης πολύπλευρα και υπεύθυνα

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υπεύθυνος Επιχείρησης: ΧΟΥΒΑΡΔΑΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
  • Διεύθυνση: Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 4-ΑΛΙΜΟΣ ΤΚ.17456
  • Πόλη-Νομός: ΑΘΗΝΑ-ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Τηλέφωνο: 2109959940
  • Fax: 2109959941
  • Κινητό: 6936074339
  • Προϊόντα - Υπηρεσίες: Προϊόντα Ζύμης.Κουλουριού-Κουρού-Κρουασάν-Παραδοσιακή-Αρτοποιϊας-Σφολιάτας-Γλυκά
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου