Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΙΣΘΩΣΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....



Το video της ντροπής
O κ.Κώστας Ασκούνης είναι κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Είναι όμως και δήμαρχος όλης της Καλλιθέας. Υποτίθεται. Τον πληρώνουμε εμείς. Από την τσέπη μας. Και  το υστέρημα μας. Αυτός λοιπόν ο δήμαρχος, όπως προκύπτει από το ρεπορταζ, μίσθωσε πούλμαν με την βοήθεια των συνεργατών του που τους πληρώνουμε όλους εμείς, για να μεταφέρουν άπορους, άνθρωπους της ανάγκης, φτωχούς ανθρώπους από την Πρόνοια και το Κοινωνικό Παντοπωλείο(σύμφωνα με καταγγελίες που έχουμε δεχτεί), για να μεταφέρουν δήθεν οπαδούς του ΠΑΣΟΚ για να γεμίσουν το Σύνταγμα και να φωνάξουν για τον πολιτικό που κορόιδεψε τους πολίτες και τους βύθισε στην απομόνωση και τον οικονομικό εξευτελισμό.
Σύμφωνα με το ηχητικό  ντοκουμέντο, συνεργάτης του κ.Ασκούνη στο Δήμο Καλλιθέας, δίνει το γενικό πρόσταγμα για τις 6.30 το απόγευμα για να πάνε όλοι στο σωτήρα της χώρας. Νωρίτερα βέβαια είχαν φροντίσει πάλι άνθρωποι του Δήμου να πάρουν στα χέρια τους τις καταστάσεις των πολιτών και να αρχίσουν να τους τηλεφωνούν για να τους μαζέψουν σαν πρόβατα και να τους πάνε για να γεμίσουν την πλατεία.
Καταγγέλοντες που επικοινώνησαν μαζί μας είπαν ότι οι υπάλληλοι του δήμου απευθύνθηκαν περισσότερο στους ανθρώπους της ανάγκης τάζοντας τους ότι την Δευτέρα η κατάσταση γι αυτούς θα είναι καλύτερη.
Πήραμε κι εμείς λοιπόν για να πάμε στο ραντεβού στο δημαρχείο.
Αυτό που γίνεται στην Καλλιθέα, γίνεται κι από άλλους δημάρχους. Έτσι προσπαθούν να ανεβάσουν τα ποσοστά τους τα κομματικά ρεμάλια. Τάζοντας και μεταφέροντας. Εισαγγελέας δεν υπάρχει να παρέμβει; Αυτό δεν συνιστά έμμεση αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος; Το να υπόσχεσαι στον φτωχό για να έχει την ανάγκη σου, δεν είναι έμμεσος εκβιασμός;
Ο δήμαρχος Καλλιθέας είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του. Υπήρξε στέλεχος του κόμματος στη Β΄ Περιφέρεια Αθηνών, ενώ το Μάρτιο του 2008 εξελέγη μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής, ενώ έχει διατελέσει Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ντροπή σας κύριε Ασκούνη κι όσοι άλλοι το κάνετε. Ντροπή σας. Ακούστε την επικοινωνία μας με την υπάλληλο του δημαρχείου για να καταλάβετε ποιοι μας κυβερνούν.
Αυτούς θα πάμε να τους ξαναψηφίσουμε;


ΠΗΓΗ   http://makeleio.gr



dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου