Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Κόντρα στην ΑΕΚ η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού!!!!

ΦΩΤΟ Pao.gr

Τα… αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης των “πρασίνων”, με την οποία και θα αγωνίζονται την σεζόν 2012-13 θα γίνουν στον κυριακάτικο αγώνα με την Ένωση.
Μάλιστα, η “πράσινη” ΠΑΕ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση επί του θέματος, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σε συνεργασία με την adidas, θα παρουσιάσει τη ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ της σεζόν 2012-13, στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 20/5/2012, για την 6η αγωνιστική των Super League ΟΠΑΠ Play-Offs 2012. Η εμφάνιση αυτή θα «φορεθεί» στους εντός έδρας αγώνες της ερχόμενης σεζόν.

Παράλληλα με την παρουσίαση της νέας εμφάνισης «τρέχει» ειδική εφαρμογή της adidas στο facebook, για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, μέσω της οποίας θα έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν τη δική τους ενδεκάδα, επιλέγοντας τους φίλους τους ως ποδοσφαιριστές. Από το διαγωνισμό θα προκύψει μια τυχερή ενδεκάδα, τα μέλη της οποίας θα κερδίσουν τη νέα φανέλα, κάρτες διαρκείας της ερχόμενης σαιζόν και Vip Hospitality.

Όλοι όσοι συμμετάσχουν στον διαγωνισμό θα κερδίσουν εκπτωτικά κουπόνια για την αγορά της νέας εμφάνισης.

Για να φτιάξετε τη δική σας ενδεκάδα πατήστε εδώ

Οι φίλαθλοι που θέλουν να παραγγείλουν άμεσα τη νέα φανέλα, θα έχουν την δυνατότητα τηλεφωνικά στο 210 64 70 970 και on-line στο www.greenteam.gr

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα εμφάνιση του Παναθηναϊκού θα ανακοινωθούν μετά την επίσημη παρουσίασή της στον αγώνα της Κυριακής”.


newsit   ///    http://www.lamiareport.gr




dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου