Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Δήμος Δομοκού: Δεν έχουμε αστυνόμευση!!!!


Έπρεπε ο Δομοκός λόγω και των φυλακών να έχει  αυξημένη αστυνόμευση, αλλά η αστυνομικη δύναμη  είναι ελλιπής και δεν φτάνει μονο αυτό  από το τοπικό αστυνομικό τμήμα παίρνουν  πολλές φορές δύναμη για μεταγωγές και άλλες ανάγκες της φυλακής».Δηλώνει στο κεντρικό δελτιο του FM-1   ο αντιδήμαρχος Δομοκού Γιώργος Γκούβας ,μάλιστα επισημαίνει ότι και ο ίδιος  πριν από λίγες ημέρες είχε πέσει και ο ίδιος θύμα διάρρηξης του σπιτιού του.
Οι κάτοικοι του Δήμου είναι πραγματικά αναστατωμένοι και  τρομαγμένοι  μετά τα προχτεσινά περιστατικά  δύο ληστειών σε βάρος δυο ιερέων ,η μία μεσα στη πόλη του Δομοκού και η άλλη στην δημοτική κοινότητα Παλαμά.Μάλιστα στη δεύτερη περίπτωση επειδη ο  ιερέας  λόγω της σωματικής του διάπλασης αντέδρασε  χτυπώντας με τη γροθιά του έναν απο τους ληστές δεχτηκε χτύπημα στο κεφάλι με το κοντάκι ενός οπλου που ειχαν οι κακοποιοί και μάλιστα επειδη φοβήθηκαν τις αντιδράσεις του 65χρονου συνταξιούχου ιερέα κελιδωσαν αυτόν και την πρεσβυτέρα στην τουαλετα όπου παρέμειναν κλεισμένη μεχρι τις 7μισυ το πρωι που  τους αντιληφθηκαν  απο τις φωνές τους οι γείτονες!
Δυστυχώς πρόσθεσε ο κ.Γκούβας  τα φαινόμενα κλοπών, διαρρήξεων ,ακομη και  ληστειών είναι  τόσο συχνά που οι άνθρωποι νοιώθουν εντελώς ανασφαλείς και  ετοιμάζοντια οι ίδιοι να αναλάβουν τη συγκρότηση ομάδων αυτοπροσατασίας τους!
«Έπρεπε το δικό μας αστυνομικό τμήμα να γίνει πολυδύναμο» για να έχουμε αποτελεσματικότερη αστυνόμευση στο Δήμο μας είπε ο κ. Γκούβας.

πηγη   http://lamiafm1.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου