Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Το νέο ΔΣ του Παναθηναϊκού


Μετά την δίωρη γενική συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ορίστηκε 20μελές διοικητικό συμβούλιο, ενώ την Τετάρτη θα συγκροτηθεί σε σώμα, πιθανότατα, με τον Γόντικα να αναλαμβάνει την θέση του προέδρου. Έκκληση Βγενόπουλου για στήριξη της προσπάθειας Αλαφούζου.

Nέο ΔΣ απέκτησε το πρωί της Τρίτης ο Παναθηναϊκός, μετά μια ΓΣ διάρκειας δύο ωρών. Στη διαδικασία εξελέγησαν 19 μέλη και απομένει ακόμα ένα, το 20ο, που θα οριστεί από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Σαφώς, ξεχωρίζει η παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει την ενεργή ενασχόληση του με την ΠΑΕ, ακόμα και μετά την ίδρυση του σωματείου λαϊκής βάσης.

Τα 19 μέλη είναι οι: Ιωάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας, Στράτος Σωπήλης, Κώστας Ελευθεράκης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Γιάννης Παναγιωτίδης, Παύλος Τσίμας, Δημήτρης Βερβεσός, Γιάννης Ηρειώτης, Χρήστος Παναγόπουλος, Αριστείδης Καμάρας, Δημήτρης Μαρκόγιαννης, Δημήτρης Γούναρης, Μίμης Δομάζος, Μαίρη Λομβάρδου-Ζούλα, Γιώργος Λιβέρης, Λεωνίδας Πολέμης, Σάββας Παπαδόπουλος και Κώστας Κροκίδας.

Το ΔΣ θα συνεδριάσει πρώτη φορά την Τετάρτη στις 12:00, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα και να εκλεγεί ο πρόεδρος, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Δημήτρης Γόντικας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε πως έχει μαζέψει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Ανδρέας Βγενόπουλος στήριξε τον Ελληνα επιχειρηματία και έκανε έκκληση για στήριξη της προσπάθειας.

Ο Έλληνας εφοπλιστής μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε δεν θα είναι εύκολο. Θα κάνουμε ότι μπορούμε. Είναι και οι συνθήκες πολύ δύσκολες. Δεν θα χωράνε στη Λεωφόρο οι φίλοι του Παναθηναϊκού , η Λεωφόρος είναι η καρδιά μας. Θα δοθεί συνέντευξη ή την Παρασκευή ή την Δευτέρα. Δεν έχω την εμπειρία και τη δυνατότητα για τα συμβόλαια. Πρώτο μέλημα είναι η οικονομική κρίση και μετά τα υπόλοιπα»






Δημήτρης Γόντικας, Γιάννης Αλαφούζος, Λεωνίδας Πολέμης και Στράτος Σωπήλης είναι η νέα διοικούσα επιτροπή όπως προέκυψε από τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Γόντικας είναι και πάλι ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Μετά τη λήξη του ΔΣ ο Δημήτρης Γόντικας αναφέρθηκε στη δύσκολη αποστολή που έχουν μπροστά τους, ενώ παραδέχτηκε ότι υπάρχει ρίσκο στο εγχείρημα...

"Έγιναν οι απαραίτητες στελεχώσεις της εταιρίας. Είναι δύσκολα τα πράγματα, οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο για να υπηρετήσουμε το σύλλογο. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ότι υπάρχει ρίσκο, υπάρχει. Έχουμε να λύσουμε σοβαρά ζητήματα. Ένα θέμα είναι κατά πόσο ο κόσμος θα ακολουθήσει αυτό το εγχείρημα. Υπάρχουν θέματα σε εκκρεμότητα και λίγος χρόνος για την επίλυσή τους.Η UEFA σκοπεύει να βάλει και άλλες ποινές, ελαστικότερες. Προτίθεται να συμπεριλάβει και κάποιες άλλες ποινές στο κομμάτι του Fair Play. Θα κάνουμε συνάντηση με την ΕΠΟ."

Ο Γόντικας αναλαμβάνει και πάλι την προεδρία της ΠΑΕ με αντιπροέδρους τους Κωνσταντίνου, Σιωπήλη και Λεωνίδα Πολέμη.

Στη διοικούσα επιτροπή βρίσκεται και ο Γιάννης Αλαφούζος μαζί με τους Γόντικα, Σιωπήλη και Πολέμη, ενώ μετά από πρόταση του Δημήτρη Γόντικα οι τέσσερις παλαίμαχοι του «πράσινου» Δ.Σ (Ελευθεράκης, Δομάζος, Κωνσταντίνου και Καμάρας) συγκρότησαν μια τεχνική επιτροπή, η οποία θα γνωμοδοτεί για ποδοσφαιρικά θέματα. Μάλιστα τις επόμενες μέρες οι τέσσερις άνδρες θα βρεθούν στην Παιανία για να έχουν μία πρώτη γνωριμία με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο

πηγη   http://www.newsit.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου