Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Τα εγκαίνια της 46ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΛΑΜΙΑΣ - Δείτε φώτο --- Το αμετανόητο...νεοΠΑΣΟΚ και η Π.Ε.Λαμίας!


Κοσμοσυρροή στην Έκθεση Λαμίας που άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο το βράδυ. 

Παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες επιχειρήσεις και νοικοκυριά και παρά την παρατεταμένη πολιτική κρίση και τον κίνδυνο επανάληψης των εκλογών οι πολίτες της Περιφέρειας Στερεάς έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην 46η εκθεσιακή περίοδο και στήριξαν με την παρουσία τους το μεγάλο αυτό γεγονός στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να απαξιώσουν την ελληνική παραγωγή και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 

Με το βλέμμα στις εξελίξεις στην Αθήνα και στις προσπάθειες σχηματισμού κυβέρνησης αλλά και με χαρακτηριστικό στοιχείο την απουσία των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν τα εγκαίνια της νέας εκθεσιακής περιόδου. Την έναρξη της 46ης Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας κήρυξε ο αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Στάικος τονίζοντας ότι η έκθεση Λαμίας είναι η καλύτερη απάντηση σ΄αυτούς που ισχυρίζονται οτι η Ελλάδα δεν παράγει. 

Δύναμη ανάπτυξης για τον τόπο χαρακτήρισε την έκθεση ο πρόεδρος της ΠΕΛ Γιάννης Γρανίτσας, ο οποίος στην σύντομη ομιλία του εξήρε τις προσπάθειες των ανθρώπων της πραγματικής οικονομίας που μοχθούν καθημερινά για να βοηθήσουν τον τόπο τους. Τον αγιασμό έκανε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Νικόλαος, ενώ στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν βουλευτές ,εκπρόσωποι Επιμελητηρίων και παραγωγικών τάξεων ,Δήμαρχοι και φορείς. 








περισσότερα στο   http://www.lamiareport.gr  ///   (φώτο: Δημήτρης Μπρέκης)


Το αμετανόητο...νεοΠΑΣΟΚ και η Π.Ε.Λαμίας!




Χτες το βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 46ης Πανελλήνιας ΄Έκθεσης Λαμίας.
Η Έκθεση ουσιαστικά ανήκει στο Κράτος και εκπρόσωπος του Κράτους σε  διαπεριφερειακό επίπεδο είναι δυστυχώς, η διορισμένη υπερπεριφερειάρχης Θεσσαλίας –Στερεάς Πόπη Γερακούδη.
Η δοτή γραμματέας του ΠΑΣΟΚ  όχι μόνο δεν τίμησε την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας και την πρόσκληση που της απηύθυνε ο  πρόεδρος της ΠΕΛ Γιάννης Γρανίτσας , αλλά ουσιαστικά με την στάση της "έφτυσε" έναν   θεσμό που αγκαλιάζει με τόση αγάπη ο φθιωτικός λαός.
Αγνόησε την πρόσκληση της Διοίκησης της Π.Ε.Λ.να ρθεί να κόψει την κορδέλα των εγκαινίων , με οποιονδήποτε  προσχηματικό λόγο και έδειξε πως αυτά τα παρακμιακά  κομματικά υποκείμενα του  παρωχημένου πασοκικού συστήματος παραμένουν αμετανόητα και αδιάλλακτα γατζωμένα σε μια καθεστωτική αντίληψη ,ακόμη και τώρα που  αυτό το κόμμα  οδεύει  στην  πλήρη διάλυση και αποσύνθεση του.
Δυστυχώς τέτοιοι πολιτικοί αχυράνθρωποι όπως οι γραμματείς των λεγόμενων αποκεντρωμένων Διοικήσεων κ.α. βολεμένοι με καθαρά κομματικά  κριτήρια , δείχνουν μια πρωτοφανή ασέβεια στους πολίτες και αρνούνται να δεχτούν τα  μηνύματα της κοινωνίας που εδώ  και  καιρό στέλνονται μαζικά  προς  κάθε παράγοντα του  κομματικού και κυβερνητικού κατεστημένου.
Κορύφωση δε αυτών των ηχηρών μηνυμάτων καταγράφτηκε με την λαϊκή ετυμηγορία στην κάλπη  την περασμένη Κυριακή  και αυτοί αντί εμπράκτως να υποβάλλουν ταπεινά τη συγνώμη τους στο λαό και  να τον  πλησιάσουν , εξακολουθούν να συμπεριφέρονται αλαζονικά ,υποτιμητικά και βερμπαλιστικά, απέναντι σε μία  κοινωνία που σύντομα ,από ότι φαίνεται ,τους ετοιμάζει ακόμη μια  δυσάρεστη έκπληξη.
Ούτε καν  πήραν μυρωδιά ότι δεν  υπάρχει πλέον γιαυτούς  η  εξ...ύψους σωτηρία.
Ακόμη και η  μέχρι  πρότινος άτυπος εταίρος τους η Νέα Δημοκρατία μέσα απο την οποία συνέχιζαν να δρουν και να επιβιώνουν τινες, δεν είναι πλέον σε θέση να τους παρέχει  πολιτική ασυλία και ανοχή αφού καταρρέει και αυτή.
Βεβαίως τα εγκαίνια της ΠΕΛ έγιναν ,ο κόσμος κατά χιλιάδες προσήλθε στην Έκθεση "γράφοντας κανονικά" αν  ήρθε η δεν ήρθε η κα Γερακούδη, αν   βρέθηκαν η δεν παραβρέθηκαν βουλευτές.
Το τραγικό όμως  δεν είναι η  απουσία των κυβερνητικών εγκάθετων παραγόντων  αλλά ότι τέτοιες συμπεριφορές προκαλούν, αγανακτούν , εκνευρίζουν και  έμμεσα κατευθύνουν πολλούς πολίτες σε  επιλογές ακραίες και επικίνδυνες  .
Δεν είναι επομένως απλώς προκλητικοί , άχρηστοι και ανίκανοι , είναι επικίνδυνοι και  αν  τελικά πάμε σε νέα εκλογική αναμέτρηση τους αξίζει ακόμη μια πιο ηχηρή, εκκωφαντική  απάντηση.
Θα ζήσουμε τελικά και χωρις αυτούς ,ίσως και καλύτερα χωρις αυτούς και αυτές! 

ΠΗΓΗ   http://lamiafm1.gr






dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου