Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΟ «Η ΧΡΥΣΗ ΚΛΩΣΣΑ» - ΕΚΤΡΟΦΗ & ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΩΝ

Η χρυσή Κλώσσα Logo

Το πτηνοτροφείο ‘’Η Χρυσή Κλώσσα’’ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, όπου από το 1964 φροντίζει για την εκτροφή και διάθεση κοτόπουλων και γαλόπουλων στις περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας.
Ξεκίνησε την λειτουργία του σαν εκκολαπτήριο, εξού και η επωνυμία της επιχείρησης.
Γιολδάσης Χαράλαμπος
Γιολδάσης Χαράλαμπος
Πρωτομάστορας του όλου εγχειρήματος ήταν ο Γιολδάσης Χαράλαμπος , όπου στη σημερινή τοποθεσία που βρίσκεται το πτηνοτροφείο κατάφερε να ανεγείρει θαλάμους κατάλληλους για εκκόλαψη αυγών, ανατροφής κοτόπουλων και γαλόπουλων.

ΣΗΜΕΡΑ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ

Η επιχείρηση είχε οικογενειακό χαρακτήρα από τότε και σε αυτήν εργάζονταν οι 2 κόρες του Χαράλαμπου, οι 2 γαμπροί του, η αδερφή του με τον άντρα της, η γυναίκα του Ελένη και ο μικρότερος υιός του Γεώργιος. Η γνώση και τα μυστικά της καλής ποιότητας και της σωστής λειτουργίας του πτηνοτροφείου σιγά σιγά πέρασαν από το πατέρα στον υιό.
ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ – ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1966
Τα χρόνια πέρασαν, οι καιροί άλλαξαν και σήμερα διευθύνεται από τον Γιολδάση Γεώργιο, που έχει κρατήσει αυτές τις αρχές ζωντανές και τις μεταδίδει στους δικούς του υιούς, τον Χαράλαμπο και Κωνσταντίνο Γιολδάση. Τώρα πια εξειδικευόμαστε στην ανατροφή των πρώτων 20 κρίσιμων ημερών της ζωής ενός κοτόπουλου.

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου