Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ - Alter eGo: Ανανέωση με νέο κατάστημα, νέα γραφεία και νέες προοπτικές

Alter eGo: Ανανέωση με νέο κατάστημα, νέα γραφεία και νέες προοπτικές

Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής της διαδρομής, η οποία σηματοδοτήθηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια με έμφαση στην επιτυχημένη προσπάθεια δημιουργίας επώνυμης ζήτησης στο ποιοτικό ηλεκτρονικό τσιγάρο, η Alter eGo, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, μετέφερε τα κεντρικά της γραφεία και το κεντρικό της κατάστημα σε νέες, μεγαλύτερες και λειτουργικότερες εγκαταστάσεις στη Λεωφ. Βουλιαγμένης 261.
«Ζούμε μια νέα εποχή που οι ανάγκες μεγαλώνουν, οι απαιτήσεις των πελατών διαφοροποιούνται και η αγορά του ηλεκτρονικού τσιγάρου πρέπει να αποδεικνύει συνεχώς την προσήλωσή της στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την εξέλιξη στην τεχνολογία, προκειμένου να διατηρηθεί η εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε αυτόν τον εναλλακτικό, λιγότερο επιβλαβή τρόπο καπνίσματος» υπογραμμίζει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Δημήτρης Πετρόπουλος. «Συγχρόνως», επισημαίνει, «η πολιτική total quality που εφαρμόζει η Alter eGo, ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες της αγοράς, τόσο με τη θέσπιση αυστηρών ποιοτικών κριτηρίων, όσο και με την επιλογή των πλέον αξιόπιστων και ασφαλών συσκευών ηλεκτρονικού τσιγάρου».
Αξίζει να σημειωθεί πως η Alter eGo δραστηριοποιείται στην αγορά από το 2009 και σήμερα διαθέτει καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ πρόσφατα διεύρυνε την παρουσία της στην ευρωπαϊκή αγορά με το άνοιγμα νέου καταστήματος στη Λισαβώνα της Πορτογαλίας.

dy/>

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλή και αξιόπιστη εταιρεία η AlterSmoke....έχω αγοράσει πολλές φορές τόσο υγρά όσο και ηλεκτρονικά τσιγάρα και η εξυπηρέτηση είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών

    ΑπάντησηΔιαγραφή