Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Ο Μάρκος Σεφερλής στο «Δελφινάριο» και το 2014

Φωτογραφία: Από τις 4 Ιουλίου και για όλο το καλοκαίρι έρχεται στο ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ, ένα ξεχωριστό υπερθέαμα με στοιχεία Τσίρκου και Λούνα Πάρκ με μεγάλες δόσεις μαγείας, φαντασίας, χαράς, ανατροπής και πάνω απ’ όλα... γέλιου!
Σε μια χώρα που όλοι είναι «Allou», ο Μάρκος Σεφερλής τα βλέπει όλα... αστεία και διασκεδαστικά 
-με μία λέξη «Fun»- βρίσκοντας και πάλι τον τρόπο να μας ταξιδέψει με την παρέα του, στην χώρα της αληθινής κωμωδίας, της ατάκας και του χιούμορ και να μας κάνει για λίγες ώρες και πάλι παιδιά!
Κλόουν, μάγοι, ακροβάτες, χορευτές, ηθοποιοί, τραγουδιστές και ζωντανή ορχήστρα, συνθέτουν το πιο τρελό καλοκαιρινό πάρτι, πού αλλού; Στο Δελφινάριο!


Κλόουν, μάγοι, ακροβάτες, χορευτές, ηθοποιοί, τραγουδιστές και μία ζωντανή ορχήστρα, παρελαύνουν στην νέα παράσταση του Μάρκου Σεφερλή «Αllou Fun Mark» που θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουλίου στο «Δελφινάριο». Πρόκειται για μία παράσταση που συνδυάζει το τσίρκο, το λούνα πάρκ με τις γνωστές «ατάκες» του Μάρκου Σεφερλή που προκαλούν το γέλιο των θεατών. Δύο περιστέρια που συχνάζουν έξω από τη Βουλή, ένας σύγχρονος Νώε που καλείται να σώσει την Ελλάδα από τον ανασχηματισμό, ένας ξεναγός που ξεγελάει ανυποψίαστους τουρίστες είναι κάποια από τα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στη σκηνή του «Δελφινάριου». Guest star: ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Πρωταγωνιστούν: Μάρκος Σεφερλής, Γιάννης Καπετάνιος, Στέλιος Κρητικός, Ζώζα Μεταξά, Γιάννης Ζουμπαντής. Τα σκηνικά είναι της Δέσποινας Βολίδη και τα κοστούμια της Σύλιας Δεμίρη

Τα τραγούδια της παράστασης ερμηνεύουν οι Αλχημιστές. Συμμετέχει 12μελές μπαλέτο & 7μελής ορχήστρα

Θέατρο Δελφινάριο, Ακτή Πρωτοψάλτη, Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, Πειραιάς, 
τηλ. 2104176402, 2104176404, 2130333157


Τιμές Εισιτηρίων: Διακεκριμένη θέση: 23 και 25 ευρώ
Κερκίδες: Ενήλικες: 18 και 23 ευρώ
Οικογενειακό (4 μέλη+), Φοιτητικό: 18 ευρώ
Εισιτήριο της παρέας (6 άτομα+): 20 ευρώ
Παιδικό, Ανέργων, Πολυτέκνων και  Συνταξιούχων: 15 ευρώ
Εισιτήριο για Group, Συλλόγους κλπ.: 15 ευρώ

Ώρες Ταμείου: 11:00 – 22:00


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ  https://el-gr.facebook.com/Delfinario

ΚΑΙ ΣΤΑ  http://www.markosseferlis.gr/   και   http://www.protothema.gr/culture/article/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου