Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Πώς και πόσο θα κοστίσει να ανοίξεις «Γρηγόρης» ή Cofeeright στη... γειτονιά σου


Πώς και πόσο θα κοστίσει να ανοίξεις «Γρηγόρης» ή  Cofeeright  στη... γειτονιά σου
"Aξίζει τον κόπο να βάλω τα λίγα χρήματα που έχω αποταμιεύσει για να ξεκινήσω την δική μου επιχείρηση;"
Αυτό που διαβάσατε, είναι ένα από τα πολλά ερωτήματα που τίθενται έντονα μεταξύ γνωστών και φίλων το τελευταίο διάστημα, καθώς πάνω από ενάμισι εκατομμύριο συμπολίτες μας έχουν μείνει άνεργοι και δυστυχώς σε παραγωγικές ηλικίες. Μία από τις επιλογές είναι και το franchise. To fpress.gr μετά το μεγάλο ενδιαφέρον των αναγνωστών μας για την διαδικασία και το κόστος ανοίγματος καταστήματος Goodys, Flocafe και Everest , αλλά και τις λεπτομέρειες για το τι είναι το franchise και τι πρέπει να προσέξετε, συνεχίζει την ενημέρωση, αυτή την φορά για την αλυσίδα "Γρηγόρης Μικρογεύματα" και "Cofferight".
ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Πριν το άνοιγμα
Από την αρχή της συνεργασίας , η εταιρεία  σας παρέχει πλήρη υποστήριξη κατά την διαδικασία εύρεσης, αξιολόγησης και επιλογής σημείου. Με την έγκριση του σημείου, σας βοηθάει στον σχεδιασμό και το στήσιμο του καταστήματος. Επιπλέον κατά την διάρκεια προετοιμασίας του καταστήματός σας θα σας βοηθήσει στην εύρεση και την επιλογή προσωπικού και θα αναλάβειτην εκπαίδευση, τόσο την δική σας, όσο και του προσωπικού.
Εγκαίνια καταστήματος
Τόσο πριν την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος σας, όσο και μετά θα είμαστε μαζί σας με σκοπό να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε ισχυρό πελατολόγιο, να σας καθοδηγήσουμε στην ανάπτυξη ενός πλήρους και αναλυτικού marketing plan καθώς και στην δημιουργία προγραμμάτων προώθησης για την περιοχή σας. Επίσης θα σας εφοδιάσουμε με προωθητικό υλικό, καρτολίνες κ.ο.κ. που θα σας βοηθήσουν να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στην τοπική αγορά.
Αρχική Εκπαίδευση
Κάθε νέο μέλος της οικογένειας  συμμετέχει σε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης. Η εκπαίδευση καλύπτει τις επιμέρους ανάγκες κάθε συνεργάτη σε γενικά θέματα όπως η ανάπτυξη του καταστήματος, χρηματοοικονομικές συμβουλές, θέματα marketing, θέματα διοίκησης προσωπικού κλπ. Παράλληλα η εκπαίδευση θέματα λειτουργίας του καταστήματος όπως παρασκευή προϊόντων, εξυπηρέτηση πελατών, μεθοδολογία πωλήσεων, χειρισμό αντιρρήσεων, αποστολή παραγγελιών, αρχές merchandising, τοπική προώθηση, κλπ.


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου