Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΜΑΓΝΗΣΙΑ: Νέα δρομολόγια Βόλος - Αγ. Κωνσταντίνος



Πληθαίνουν σταδιακά τα δρομολόγια προς τα νησιά, καθώς στις 4 Απριλίου αναμένεται να δραστηριοποιηθεί μια ακόμη εταιρία στην θαλάσσια ρότα Αγίου Κωνσταντίνου-Βορείων Σποράδων-Βόλου, δρομολογώντας ιπτάμενο δελφίνι. Ο λόγος για την Aegean Flying Dolphins, η οποία έχει ήδη λάβει έγκριση για την πραγματοποίηση των παραπάνω δρομολογίων, μέχρι και τις 12 Σεπτεμβρίου.
Κύκλοι της εταιρείας, αναφέρουν ότι στόχος και προσδοκία είναι να παραμείνει το υδροπτέρυγο της Aegean στην γραμμή, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.
Το flyingcat της παραπάνω εταιρίας, που θα μπει στην γραμμή από τις αρχές Απριλίου, θα πραγματοποιεί κυκλικό δρομολόγιο και έχει χωρητικότητα 150 επιβατών και δύο θέσεων ΑμεΑ.
Η συγκεκριμένη εταιρία δραστηριοποιείται, σημειωτέον, για πρώτη φορά στην περιοχή μας, δεδομένου ότι η κύρια γραμμή πλεύσης είναι Πειραιάς, Αίγινα, Αγκίστρι και Δωδεκάνησα. Μετά από έξι χρόνια στην περιοχή του Αργοσαρωνικού και των Δωδεκανήσων, η Aegean Flying Dolphins θέλοντας να επεκτείνει την ναυτιλιακή της πολιτική και επενδύοντας σε νέες περιοχές ξεκινάει από τον Απρίλιο δρομολόγια σε Σποράδες (Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος, Αγ. Κωνσταντίνος, Βόλος). Τα δρομολόγια θα είναι καθημερινά, πλην Σαββάτου και θα αναρτηθούν σύντομα στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.aegeanflyingdolphins.gr.
Eφ. Ταχυδρόμος (ΓΛ. ΥΔΡ.)  //   http://thessalianews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=34093

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΣΤΟ  http://www.aegeanflyingdolphins.gr/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου