Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΕΡΑ Σπορ μέσω… ΚΟΚΚΙΝΟΥ 105.5 FM

Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5FM αναμετέδωσε το Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα της ΕΡΑ Σπορ, συνδεόμενο με το ertopen.com και με την εκπομπή «Μικρόφωνο Στα Γήπεδα». Με συντονιστή τον ιδρυτή της ΕΡΑ Σπορ Κώστα Μότση και περισσότερους από 60 δημοσιογράφους και τεχνικούς η εκπομπή-σύμβολο του ελληνικού αθλητισμού θα βγαίνει στον αέρα των FM κάθε Σαββατοκύριακο με ζωντανές συνδέσεις με όλα τα ελληνικά γήπεδα.

Διάβασε περισσότερα στο: http://www.gazzetta.gr/


Τακτική συνεργασία με την αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΑ ξεκινάει από αυτό το Σάββατο ο «105.5 Στο Κόκκινο». 
Κάθε Σαββατοκύριακο, 7 με 10 το βράδυ, ο ραδιοφωνικός σταθμός της οδού Σαρρή στο Ψυρρή θα αναμεταδίδει το θρυλικό «Μικρόφωνο στα γήπεδα» της «ΕΡΑ Σπορ», που αναβίωσε πριν λίγες εβδομάδες, σε μία καλοδεχούμενη επανεκκίνηση μετά από το πραξικοπηματικό λουκέτο της 11ης Ιουνίου. Τρεις εβδομάδες τώρα βγήκε on air το «Μικρόφωνο στα γήπεδα» στο ertopen.com και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη.
Η αρχή στους 105.5 θα γίνει σήμερα Σάββατο με το ματς Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός και συνεχίζεται την Κυριακή με το παιχνίδι Εργοτέλης - Ολυμπιακός.

Το «Μικρόφωνο στα γήπεδα», όντας σε πλήρη σύνθεση, με συντονιστές τους Κώστα Μότση, Ηρακλή Κοτζιά και Τάσο Επιτρόπου, 60 δημοσιογράφους και τεχνικούς σε όλη την Ελλάδα και πανελλαδική αναμετάδοση από το δίκτυο της ΕΡΑ σε FM και μεσαία, βρίσκει επιτέλους και για πρώτη φορά μετά τον Ιούνιο, πρόσβαση και στα ερτζιανά της Αθήνας.

Εν κατακλείδι να σημειώσουμε πως ο «105.5 Στο Κόκκινο» είναι ο ραδιοσταθμός που εκμεταλλεύτηκε καλύτερα από τον καθένα το κλείσιμο της ΕΡΤ αξιοποιώντας πρόσωπα κι εκπομπές, μουσική και λόγο.
ΠΗΓΗ  http://www.e-tetradio.gr/article/10472/I-ERA-Spor-xtupaei-Kokkino
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου