Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΕ ΑΕΛ: «Όλοι μαζί προσφέρουμε...»


Μια σημαντική πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αναλαμβάνει η ΠΑΕ ΑΕΛ, συμμετέχοντας στην «Κοινότητα Οικονομικής Αλληλεγγύης allwin».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΑΕΛ είναι ταυτισμένη με τη Λάρισα και η δράση της είναι συνδεδεμένη όχι μόνο με την αθλητική, αλλά και με την κοινωνική ζωή της πόλης. Γι' αυτό και σε ένα κάλεσμα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας , οι οποίοι – σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς - αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, η ΑΕΛ δηλώνει παρούσα με όλες τις δυνάμεις της, καλώντας και τους χιλιάδες φίλους της να ενωθούν για έναν ανιδιοτελή σκοπό.
Στον προσεχή εντός έδρας αγώνες με την Καλλονή (Κυριακή 28/4, 17:00) η ΑΕΛ θα ανοίξει τις πόρτες του AEL FC ARENA δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους φίλους της ομάδας να συνεισφέρουν (στα ειδικά διαμορφωμένα κιβώτια που θα βρίσκονται στις εισόδους των θυρών του γηπέδου) με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διανεμηθούν μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου.
Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι μαζί... προσφέρουμε» της «Κοινότητας Οικονομικής Αλληλεγγύης allwin», που μας συστήνεται μέσα από το ακόλουθο δελτίο Τύπου: «Η εκδήλωση «Όλοι μαζί... προσφέρουμε» είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία της «Κοινότητας Οικονομικής Αλληλεγγύης allwin», που με την συμμετοχή των μελών της αλλά και όλων κατοίκων της πόλης, οι οποίοι θα θελήσουν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, έχει μόνο ένα σκοπό: Tην ανακούφιση ευπαθών ομάδων του πληθυσμού της πόλης μας.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής έχουμε συμπαραστάτες την ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και διάφορες τοπικές επιχειρήσεις.
Με το κάλεσμα αυτό έχουμε ως σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου όσον αφορά την αλληλεγγύη απέναντι στο συνάνθρωπο.
Ο σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι καθαρά ανθρωπιστικός, χωρίς την ύπαρξη οποιασδήποτε οικονομικής συναλλαγής. Το μόνο που ζητάμε είναι η καλή διάθεση για την συγκέντρωση τροφίμων όπως αλεύρι, γάλα, ζάχαρη, ζυμαρικά, λάδι, μαρμελάδα, πελτές, ρύζι, φρυγανιές, όσπρια, κονσέρβες και άλλα τρόφιμα μακράς διάρκειας. Η συλλογή των τροφίμων θα γίνει σε ειδικά διασκευασμένα κιβώτια τοποθετημένα σε επιχειρήσεις του κέντρου της πόλης και στο AEL FC ARENA, προκειμένου να διανεμηθούν μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου σε συνάνθρωπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης».


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου