Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ιδιοκτήτες ταξί: Αυτή είναι η αλήθεια για τα μαθητικά δρομολόγια

Τα εποικινωνιακά κόλπα δεν πιάνουν...

<<Νοιώθουμε την υποχρέωση να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη στους μαθητές αλλά και στους γονείς αυτών για την διακοπή των σχολικών δρομολογίων αλλά και την έκδηλη κατανόηση και υποστήριξή τους.
 

Έχουμε ξεπεράσει τα όριά μας και τα προβλήματα είναι κυρίως βιοποριστικά. Δυστυχώς δεν είναι πλέον στο χέρι μας η λύση και οι αρμόδιοι έφτασε πλέον η ώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί είναι μείζον και χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

Τα επικοινωνιακά κόλπα δεν αγγίζουν και δεν ξεγελούν κανέναν πια και αυτό με αφορμή την πρωτοβουλία βουλευτή του ΠΑΣΟΚ με σχετικό δελτίο τύπου για προσεχή λύση του προβλήματος η οποία πρωτοβουλία αποσκοπούσε σε δημιουργία εντυπώσεων παρά πραγματικού ενδιαφέροντος.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι από 27/12/2011 υπάρχει στην περιφέρεια η απαιτούμενη χρηματοδότηση και το μόνο που απαιτείται είναι ένα σχετικό έγγραφο για την επανεκκίνηση της διαδικασίας πληρωμής.Το ερώτημά μας είναι: "Γιατί δεν έχουν δοθεί ακόμη τα χρήματα μέσα σε τόσο χρονικό διάστημα; Είναι δεδουλευμένα μας και απαιτείται να δοθούν" . 
Οι συνεχείς προσπάθειες μας για μία υπεύθυνη απάντηση από την περιφέρεια έχουν βρεθεί στο κενό. Η έλλειψη ενός απαιτούμενου χαρτιού για την επανεκκίνηση της διαδικασίας πληρωμής ,όπως αναφέρεται από αρμόδιους, δεν είναι παρά μία δικαιολογία χρονοτριβής της πληρωμής. Το πρόβλημα θα μπορούσε να είχε λυθεί άμεσα σε ένα εύλογο διάστημα
2-3 ημερών με υπουργική απόφαση και όχι με νομοθετική ρύθμιση, όπως και τελικά επιλέχθηκε από τους υπευθύνους, η οποία λόγω του ότι πρέπει να περάσει από ΦΕΚ διαρκεί 35-40 ημέρες.

Τα συμπεράσματα είναι δικά σας...>>

Ιδιοκτήτες ταξί που εκτελούν μαθητικά δρομολόγια



πηγη   http://www.lamiareport.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου