Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ανάκληση προϊόντος πολτός κολοκυθιών Cyrillic Script – Nkpa Kaba Ykobar από τον ΕΦΕΤ.


Ο Ε.Φ.Ε.Τ., ύστερα από κοινοποίηση του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενημερώθηκε από τις γερμανικές αρχές, για τη διακίνηση προϊόντος, στο οποίο παρατηρήθηκε μετανάστευση εποξειδωμένου σογιελαίου (ΕSBO) στο τρόφιμο από τη συσκευασία σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από το νομοθετικό όριο.
Πρόκειται για πολτό κολοκυθιών σε γυάλινο βαζάκι, με την εμπορική επωνυμία «Πολτός κολοκυ-θιών - Cyrillic Script – Nkpa Kaba Ykobar», προέλευσης Μολδαβίας, σε συσκευασία των 430g, ημερομηνία ανάλωσης την 30/08/2012 και αριθμό γραμμοκώδικα (barcode) 4260123391195. Το συγκεκριμένο προϊόν διακινείται από την επιχείρηση «Interproduct Α.Ε.», Ασπρόπυργος Αττικής.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της παρτίδας του ανωτέρω προϊόντος από την επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές, που έχουν στην κατοχή τους το ανωτέρω προϊόν, η απεικόνιση του οποίου φαίνεται κάτωθι, να μην το καταναλώσουν.
    


Ενημέρωση σχετικά με ανάκληση προϊόντος - «Πολτός κολοκυθιών - Cyrillic Script – Nkpa Kaba Ykobar»,


Σύντομη Περιγραφή:
Ενημέρωση σχετικά με ανάκληση προϊόντος - «Πολτός κολοκυθιών - Cyrillic Script – Nkpa Kaba Ykobar»,
Δείτε το επισυναπτόμενο δελτίο τύπου για περισσότερες λεπτομέρειες:

Αρχείο 1: 
Δημοσιεύτηκε: 28/02/2012

πηγη  http://www.efet.gr



dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου