Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΒΟΛΟΣ: ARGO Τρίαθλον Super Sprint & Sprint Distance 27 Μαι και 17 Ιουνιου. Τριαθλητικό Πρόγραμμα Αγώνων 2012

ARGO TRIATHLON SUPER SPRINT & SPRINT DISTANCE 27/05/2012

Το πάθος μας για το τρίαθλο και η θέληση μας να το διαδώσουμε και σε όσο το δυνατόν περισσότερους αθλητές, σε συνδυασμό και με την αγάπη για την πόλη μας τον Βόλο, μας οδήγησε στην ιδέα της διοργάνωσης μιας σειράς αγώνων υψηλού οργανωτικού επιπέδου που εκτός του ότι θα εμπλουτίζουν το αθλητικό καλεντάρι των τριαθλητών το οποίο παραμένει πτωχό στη χώρα μας το σημαντικότερο είναι ότι τους δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδος.

Η διαδρομή που επιλέξαμε έχει κάποια χαρακτηριστικά που την καθιστούν μοναδική. Όντας παραθαλάσσια και λόγο του βόρειοανατολικού προσανατολισμού της οι συμμετέχοντες αθλούνται με φόντο την πόλη του Βόλου και το όρος Πήλιο που δεσπόζει από πάνω της αποτελώντας ένα θέαμα εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς. Επίσης η συγκεκριμένη περιοχή έχει χαμηλό αιολικό δυναμικό γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα ευχάριστη και ασφαλή κυρίως κατά το κολυμβητικό και ποδηλατικό μέρος του αγώνα.

Σκοπός μας με πιο απλά λόγια είναι η πραγματοποίηση μιας σειράς αγώνων υψηλών προδιαγραφών που ως κύριο γνώμονα τους θα έχουν τόσο την ανάδειξη του ίδιου του αθλήματος όσο και την αθλητική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής η οποία λόγω γεωμορφολογίας ενδείκνυται για κάθε είδος αθλητικής δραστηριότητας, και ιδίως του τριάθλου.

Έχοντας αυτά τα δεδομένα κατά νου, ως αθλητές και ως ενεργοί πολίτες αποφασίσαμε να συμβάλλουμε όπως και όσο κατά το δυνατόν μπορούμε στη δημιουργία και διατήρηση μιας ακόμα πιο δυναμικής τριαθλητικής κοινότητας στο Βόλο και κατ` επέκταση στην Ελλάδα. Ελπίζουμε πως η κίνηση μας αυτή θα αγκαλιαστεί από το σύνολο των αθλητών του είδους, έμπειρους και μη, και πως θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στο χώρο των διοργανώσεων του μοναδικού αυτού αθλήματος!

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείσθε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας  http://www.multisport.gr/  και την σελίδα μας στο facebook  https://www.facebook.com/ArgoTriathlon

Εκ των διοργανωτών, καλή αντάμωση στην πόλη μας.


Τριαθλητικό Πρόγραμμα Αγώνων 2012



dy/>

2 σχόλια:

  1. Παρακαλουμε αντικαταστειστε τις ημερομηνιες των πρωτων δυο αγωνων στο Βολο. Οι σωστες ειναι 27/5 και 17/06 .ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή