Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛ ΑΣ?

Σιγή ιχθύος εξακολουθούν να τηρούν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφορικά με την προοπτική διεξαγωγής ή όχι των κρίσεων στην Αστυνομία, παρά τις επανειλημμένες "οχλήσεις" του bloko.gr σε επίπεδο πολιτικής και δευτερογενώς της φυσικής ηγεσίας, ενώ ανεπίσημα σημειώνεται ότι η τελική απόφαση θα ληφθεί αύριο.
Άλλωστε, δεν 
υπάρχει άλλο χρονικό περιθώριο, καθώς για ν' αναβληθούν οι κρίσεις, χρειάζεται νομοθετική ρύθμιση καθώς δεν μπορεί με απλή απόφαση ή με ένα Π.Δ. να διευθετηθεί ένα ζήτημα που από το νόμο έχει καθορισμένες ημερομηνίες έναρξης και ολοκλήρωσης της διαδικασίας αξιολόγησης, προαγωγής ή αποστρατείας των αξιωματικών.
Πηγές από τη Νέα Δημοκρατία, σημειώνουν πάντως, ότι είχε στηθεί τρικούβερτος πολιτικός καυγάς με τον κ. Παπουτσή αμέσως μόλις έγιναν γνωστές οι κρίσεις στο πυροσβεστικό Σώμα, καθώς οι "βένετοι" χρέωσαν στον επίδοξο δελφίνο πολιτικό ανφέρ.
Τότε ακριβώς ήταν που υπήρξε από πλευράς υπουργού Εθνικής Άμυνας, του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, η ρητή δέσμευση ότι οι κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις θ' αναβληθούν προκειμένου η συνταγματικά εκλεγμένη κυβέρνηση, οψέποτε κι αν σχηματιστεί μετά την προσφυγή στις κάλπες και την παραλαβή της λαϊκής εντολής κι ανταποδοτικά, ο κ. Παπουτσής δεσμεύτηκε προφορικά, αλλά χωρίς να το κοινοποιήσει προς τα έξω όπως έκανε ο κ. Αβραμόπουλος, ότι τις κρίσεις στην Αστυνομία θα τις κάνει η επόμενη πολιτική ηγεσία. 
Ως εκ τούτου, έχει ενδιαφέρον να δούμε τί θα κάνει ο δελφίνος...



πηγη  http://blokoteam.blogspot.com
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου