Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Πέτυχε κόλπο γκρόσο (ο Ολυμιακός) με την αναβολή της επόμενης αγωνιστικής!!!!


ΤΕΛΙΚΑ ποιος έχει το µεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ: Ο Παναθηναϊκός που κέρδισε το Σάββατο εκτός έδρας τον Εργοτέλη χωρίς Λέτο, Κουίνσι, Ζέκα, Μπουµσόνγκ και τον Κατσουράνη για ένα ηµίχρονο από ίωση; Ή ο Ολυµπιακός που κέρδισε στο Καραϊσκάκη τον Πανιώνιο χωρίς Μέλµπεργκ, Ιµπαγάσα, Τζιµπούρ και Μιραλάς; Σε δουλειά να βρισκόµαστε θα έλεγα εγώ. Αλλωστε, σύµφωνα µε τους Ολυµπιακούς κύκλους, το µατς στο Παγκρήτιο ήταν φιλικό. Μόνο (σύµφωνα µε τους ίδιους κύκλους) που ξέχασε να το πει ο Γόντικας στον Φερέιρα κι ο γέροντας έκανε παράπονα για τη διαιτησία του Κάκου. Τέλος πάντων.
Ενα ένα τα φιλικά. Για φιλικά είχε µιλήσει γενικά κι αφηρηµένα ο Γόντικας µετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα. Κι ο Βαγγέλης έβαλε τις φωνές και µε το δίκιο του. Και έκανε τα ίδια. Για φιλικό µιλήσανε οι κύκλοι του Ολυµπιακού, και συγκεκριµένα µάλιστα. Για το Εργοτέλης - Παναθηναϊκός. Χωρίς ο µυστακοφόρος Παπουτσάκης να ενοχληθεί. Με δεδοµένο δηλαδή ότι οι Κρητικοί δεν σηκώνουνε µύγα στο σπαθί τους σε θέµατα τιµής και υπόληψης. Αν κάποιος όφειλε να θιχτεί για το φιλικό παιχνίδι, αυτός έπρεπε να ήταν ο χαµένος. Αυτός που άνοιξε τα πόδια. Αντε βάλ' τα όµως µε τους κύκλους του Ολυµπιακού και τον Βαγγέλη. Εύκολο είναι;
Αλλωστε το ότι αναβλήθηκε η επόµενη αγωνιστική επιβεβαιώνει την πάγια θέση του Ολυµπιακού για φερ πλέι και πενήντα - πενήντα. Λόγω της κόντρας µε Γερουλάνους και σία για το αθλητικό νοµοσχέδιο-Τσάκα, η Super League ανέβαλε για µια αγωνιστική το πρωτάθληµα. Κοµπότης και σία δηλαδή. Τι σηµαίνει αυτό; Σηµαίνει καταρχήν ότι δεν θα γίνει την Κυριακή το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ µετά το µατς ΠΑΟΚ - Ουντινέζε της Πέµπτης. Σηµαίνει ότι δεν θα γίνει το Παναθηναϊκός - Ολυµπιακός την Κυριακή 10 Μαρτίου, µε τον Ολυµπιακό να προέρχεται από το εκτός έδρας µατς της Πέµπτης µε τη Μέταλιστ. Δύο αντιπάλους θα έβρισκε ο Παναθηναϊκός κουρασµένους από ευρωπαϊκά µατς στην πλέον κρίσιµη καµπή του πρωταθλήµατος και τώρα δεν θα βρει κανέναν.
Ερώτηση: Αν είχε πάθει αυτό το καζό ο Μαρινάκης, τι θα έκανε; Επανάσταση θα είχε σηκώσει. Μέχρι τον ΟΗΕ θα είχε φτάσει και το Συµβούλιο Ασφαλείας. Αν δηλαδή σ' ενοχλεί ότι πήρανε κόκκινη κάρτα ο Ολίσε κι ο Ριέρα πριν από µατς µε τον Παναθηναϊκό, αν σου κάνουνε άνω κάτω το αγωνιστικό πρόγραµµα τι πρέπει να κάνεις; Αν πάθαινε τέτοιο χουνέρι ο Βαγγέλης όχι µε Μώραλη και Σάββα θα πήγαινε στην επόµενη συνεδρίαση της Super League να κάνει µαρς, αλλά θα κουβαλάγανε µαζί του τη «Θύρα 7» µε τον Τσουκαλά, τον Κουντούρη και τον Υποβρύχιο. Δεν λέω ότι στον Παναθηναϊκό πάνε πάσο.
Ειδικά αυτός ο Φερέιρα το έχει παρακάνει. Πιο πολύ µιλάει για τη διαιτησία, παρά για ποδόσφαιρο. Πιο πολλά λέει στους παίκτες του για τον Δούρο και τον Βασάρα, παρά για τακτική. Ο Ολυµπιακός όµως µε την αναβολή του πρωταθλήµατος λόγω γερουλάνειου νόµου έκανε το κόλπο γκρόσο. Τέτοιο πενήντα - πενήντα δεν έχει µαταγίνει. Το αν περάσανε τρία και πλέον 24ωρα για να το πάρει χαµπάρι ο Παναθηναϊκός και να βγάλει ανακοίνωση είναι δικό του θέµα. Αυτά.

περισσότερα στο   http://www.sentragoal.gr  -  Κώστας Καίσαρης  Goalnews
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου