Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ιδρύει η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας


  1. Οι Ενώσεις μας στέλνοντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης και αισιοδοξίας αναλαμβάνουν πρωτοβουλία και δράση γ  ια την ανακούφιση των συμπολιτών μας που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και έχουν ανάγκη από τη στήριξη μας.
  2. Πιστεύοντας ότι η έξοδος από την κρίση μπορεί να αναζητηθεί εκτός από το κράτος  στα δίκτυα αλληλοβοήθειας, στην ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών, αναπτύσσουμε εθελοντική δράση.
  3. Γνωρίζοντας καλά ότι όλοι εμείς οι Αστυνομικοί είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι, με κοινωνικές ευαισθησίες και απόθεμα ψυχικής διαθεσιμότητας, συστήνουμε ένα είδος Κοινωνικού Παντοπωλείου, στα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων (Αριστοτέλους 12) και της Ένωσης Αξιωματικών (Μοναστηρίου 326, 5ος όροφος), όπου ο καθένας από εμάς μπορεί να προσφέρει τρόφιμα (όσπρια, ζυμαρικά, λάδι, κονσέρβες κλπ) που θα διανέμονται ακολούθως σε άπορες οικογένειες που θα μας υποδεικνύει ο Δήμος Θεσσαλονίκης (έχει ήδη γίνει επικαιροποίηση-καταγραφή των απόρων και αστέγων).
  4. Με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε θετικά σε αυτό το κάλεσμα ανθρωπιάς, και ότι οι Αστυνομικοί θα παραδώσουν μαθήματα κοινωνικής προσφοράς και εθελοντισμού, σας ενημερώνουμε ότι το Γραφεία των Ενώσεων μας θα παραμένουν ανοιχτά κάθε Τρίτη και Πέμπτη 10.00-12.00 για τη συγκέντρωση των τροφίμων.

                     
                  Ο Πρόεδρος                                                                           Ο Πρόεδρος

                ΝΟΥΡΑΚΗΣ Κωνσταντίνος                                                       ΔΑΓΚΛΗΣ Δημήτριος


http://www.eakm.gr/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου