Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Καθάρισε ο ...12ος παίκτης!!!! για τον Ολυμπιακό....

Καθάρισε ο ...12ος παίκτης!
Αλλάξανε τα κόζια στη διαιτησία. Μετά το ...μήνυμα του αγώνα με τον Πανιώνιο, ο Ολυμπιακός πήρε χείρα βοηθείας και στο 3-0 με τον Εργοτέλη, που τέλειωσε με 9 παίκτες στο "Καραϊσκάκη" και δικαιούται να φωνάζει για πέναλτι στο 0-0.

Το 1-0 πέτυχε ο Πάντελιτς στο 59΄, ενώ ήδη ο Εργοτέλης αγωνιζόταν με 10, καθώς στο 56΄ ο Κάκος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη στον Χίμπλινγκερ, ο οποίος είχε δει ...απίστευτη πρώτη κίτρινη στο 34΄, σε φάση που προκάλεσε ανακάλυψη νέου κανονισμού. Στο 60΄ ο ρέφερι της συνάντησης δεν δίστασε να δείξει δεύτερη κίτρινη και στον Μπουχαλάκη, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε άμεσα ο Ολυμπιακός, που στο 63΄ έφτασε και στο 2-0 με τον Μέλμπεργκ απέναντι σε 9 παίκτες (το 3-0 ο Φέτφα στο 90΄). Με το αποτέλεσμα στο 0-0, ο Εργοτέλης έχει να διαμαρτύρεται και για περίπτωση πέναλτι του Μαρκάνο στον Μπούντιμιρ στο 28΄, την οποία η NOVA ...ξέχασε να ξαναδείξει στην εξέλιξη του αγώνα, προφανώς υπό το φόβο των συνηθισμένων αντιδράσεων από πλευράς Ολυμπιακού! Τελικά τη φάση την είδαμε -όσοι δεν αλλάξαμε κανάλι- κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Το σίγουρο πλέον είναι πως οι ...αγριάδες του Ολυμπιακού μετά την ήττα στην Ξάνθη και το πέναλτι που δεν έδωσε ο Κωνσταντινέας στον Τοροσίδη, έπιασαν τόπο. Η αλλαγή σκυτάλης στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, με τον Δούρο αντί του Βασσάρα, μάλλον άλλαξαν τα κόζια και πλέον μένει να δούμε αν θα αλλάξουν και τη βαθμολογία. Άλλωστε, η νέα ΚΕΔ είχε στείλει τα μηνύματά της από την Τετάρτη, όταν στο ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στο "Καραϊσκάκη", ο Ολυμπιακός είδε τον Αρετόπουλο να του χαρίζεται σε καραμπινάτο πέναλτι του Αβραάμ στον Κούτσι, μόλις στο 6ο λεπτό και με το αποτέλεσμα επίσης στο 0-0.
Αξιοσημείωτο, πάντως, στο ματς με τον Εργοτέλη είναι πως ο Ολυμπιακός, όπως εξελισσόταν το ματς, μάλλον δεν θα τη χρειαζόταν τη διαιτητική εύνοια, δημιουργώντας διαρκώς ευκαιρίες απέναντι σε μια ομάδα με μηδέν τελικές και ενώ το γκολ έμοιαζε θέμα χρόνου. Επί της ουσίας, μάλλον τον ...εξέθεσε ο Κάκος, παρά τον βοήθησε. Μένει να δούμε πώς θα αντιδράσει η νέα ΚΕΔ στην ...υποδειγματική διαιτησία του ρέφερι από την Κέρκυρα.............
περισσότερα στο  http://www.sportdog.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου