Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Το Φεβρουάριο η 24η διεθνής έκθεση «Agrotica». 1 - 5/2/2012


Προσανατολισμένη στις νέες καλλιέργειες, όπως αρωματικά και βιομηχανικά φυτά, αλλά και σε καινούριες καινοτόμες τεχνολογίες που δίνουν διέξοδο και τη δυνατότητα ενός «φρέσκου» ξεκινήματος στους Έλληνες παραγωγούς είναι η φετινή 24η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων της Helexpo (1-5 Φεβρουαρίου), που φέρει την επωνυμία «Agrotica».
Με προτεραιότητα την έξοδο από την οικονομική κρίση, αλλά και την ενδυνάμωση του πρωτογενούς τομέα της χώρας μας που μπορεί να απορροφήσει μεγάλη μερίδα νέων που βρίσκονται σε αναζήτηση επαγγελματικής «στέγης», η 24η Agrotica είναι πλαισιωμένη από πλήθος επιμέρους διοργανώσεων.
Στη διάρκεια αυτών των διοργανώσεων έμπειροι ομιλητές μπορούν να ενημερώσουν και να πληροφορήσουν τους ενδιαφερόμενους, ενώ ταυτόχρονα θα προσπαθήσουν να δώσουν λύσεις σε ζητήματα που αντιμετωπίζουν παραγωγοί που ασχολούνται με τη γη επί σειρά ετών.
Μεταξύ των παράλληλων εκδηλώσεων που πλαισιώνουν την Agrotica, ξεχωρίζουν η 14η Συνάντηση Εθνικών Αγροτικών Δικτύων των Κρατών - Μελών και Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Agrotica με τίτλο «Νέες Καλλιέργειες και Τεχνολογίες στη Γεωργία ως Προοπτική Ανάπτυξης».
Το «μενού» της έκθεσης συνθέτουν μεταξύ άλλων ελκυστήρες, μηχανήματα και εργαλεία κατεργασίας και βελτίωσης εδάφους, μηχανήματα σποράς, φύτευσης, λίπανσης, εργαλεία φυτοπροστασίας, κλαδέματος και κηποτεχνίας, εξοπλισμός άρδευσης, εξοπλισμός και υλικά υποστήλωσης - περίφραξης, θερμοκήπια, δασικός εξοπλισμός και μοσχεύματα.


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου