Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΤΣΕΚΑΡΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ: ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΕΔΩ

maxresdefault.jpg

Τα φαβορί κλείδωσαν τα εισιτήρια για τα ημιτελικά στους 8 του Τσαμπιονς Λιγκ στους αγώνες αυτής της εβδομάδας. Πιο συγκεκριμένα Βόλφσμπουργκ, Ρεαλ Μαδρίτης, Μπενφίκα και Παρί Σεν Ζερμεν ξεπέρασαν τα εμπόδια των Γάνδη, Ρόμα, Ζενίτ και Τσέλσι αντίστοιχα.
Ρεάλ Μαδρίτης- Ρόμα 2-0 (0-2)Είναι κανόνας του ποδοσφαίρου που επιβεβαιώθηκε και την Τρίτη το βράδυ. Αν δεν βάλεις γκολ… θα το φας!! Η Ρόμα ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως η Ρεάλ είχε την ουσία.
Μας άρεσε: Η πολύ καλή εμφάνιση της Ρόμα μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου που δεν φοβήθηκε την αντίπαλο της και αν είχε σταθεί πιο τυχερή σε κάποιες φάσεις του, μοιραίου όπως εξελίχθηκε το ματς, Σαλάχ θα μιλούσαμε για ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Η κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν το standing ovation από τους οπαδούς της Ρεάλ στον capitano της Ρόμα, Φραντζέσκο Τότι, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα κρεμάσει τα παπούτσια του, έχοντας φορέσει μόνο την φανέλα της Ρόμα από το 1992.
Δεν μας άρεσε: Η εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είχε σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακα της Κέιλορ Ναβας (720 λεπτά χωρίς να δεχθει γκολ στο Τσαμπιονς Λιγκ) αλλά πέρα από αυτό.. λίγα πράγματα. Ακόμα μια μέτρια εμφάνιση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, παρά το γκολ που πέτυχε, ο οποίος σιγουρα δεν διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.
Βόλφσμπουργκ – Γάνδη 1-0 (2-3)Ματς χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις με την Γάνδη να φαίνεται να μην μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση και την Βολφσμπουργκ να είχε επαναπαυτεί στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα
Μας άρεσε: η πολύ ωραία ενέργεια του Ντράξλερ στο γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι, ένας παίχτης ο οποίος αρνήθηκε το καλοκαίρι πρόταση της Γιουβέντους και έχει ανεβάσει επίπεδο τους Λύκους.

Δεν μας άρεσε: Ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισε το παιχνίδι η Γάνδη. Ήθελε 2 γκολ για να προκριθεί και παρόλα αυτά δεν ρίσκαρε καθόλου. Πρέπει να αναγνωρίσουμε όμως την υπέρβαση που έκανε η ομάδα της Γάνδης φτάνοντας στους 16.

Ζενιτ – Μπενφικα 1-2 (1-0)
Και πάνω που λέγαμε ότι θα πάμε για παράταση μετά το γκολ του Χουλκ έρχεται στο 85 ο Γκαϊταν και το πάρτι τελείωσε, ενώ η χαριστική βολή ήρθε στο 95 από τον Ταλίσκα.
Μας άρεσε: Η όρεξη που έδειξαν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο να κυνηγήσουν το παιχνίδι, κυρίως η Μπενφίκα, καθώς και η παρουσία δύο Ελλήνων στον αγωνιστικό χώρο. Ο ένας ήταν ο Κώστας Μητρογλου που διανύει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του με 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και ο δεύτερος ο Ανδρέας Σάμαρης ο οποίος αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός, λόγω των πολλών τραυματισμών που είχαν οι «Αετοί»
Δεν μας άρεσε: Η εικόνα της Ζενιτ στο πρώτο μέρος που με εξαίρεση το σουτ του Τζιούμπα στο 7΄δεν απείλησε. Ούτε η Μπενφίκα ήταν καλή αλλά δεν είχε και λόγο να ρισκάρει καθώς έδειχνε να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα στα πρωτα 45 λεπτά.
Τσέλσι – Παρί Σεν Ζερμεν 1-2 (2-1)
Πολύ ωραίο ματς και από τις δύο ομάδες που έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο. Ο Ραμπιό μετά από μπαλιά διαβήτη του Ιμπραιμοβιτς άνοιξε το σκορ στο 26 για να ισοφαρίσει 11 λεπτά αργότερα ο, φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα, Ντιέγκο Κόστα. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Ζλάταν στο 67
Μας άρεσεΗ εμφάνιση της Τσέλσι ή οποία παρά την καταστροφική σεζόν που διανύει, στάθηκε μια χαρά στον αγωνιστικό χώρο και έχασε τον αγώνα από την Παρι στα σημεία. Στα θετικά επισης και η παρουσία του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς (1 γκολ 1 ασσιστ) ο οποίος είναι σαν το παλιό κρασί.
Δεν μας άρεσεΗ «απουσία» του Αζαρ σε ακόμα ένα παιχνίδι της Τσέλσι. Ο Βέλγος σουπερ σταρ δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίχτη που έβγαζε μάτια την περσινή σεζόν και οδηγησε τους μπλε στον τίτλο. Αντικαταστάθηκε δικαίως στο 77 λεπτό.
Του Γιάννη Βαμβακινού
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου