Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση τριών (3) αδειών υπαίθριου στάσιμου εμπορίου (επαγγελματικές).

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
για την υποβολή αιτήσεων για τη χορήγηση τριών (3) συνολικά αδειών υπαίθριου στάσιμου εμπορίου (επαγγελματικές)
Ο Δήμος Δομοκού, σύμφωνα με την αριθμ.Φ.40.Γ/ 2658/10-06-2015 (ΑΔΑ:7Λ237ΛΗ-ΛΓΣ) απόφαση του Περιφερειάρχη  Στερεάς Ελλάδας, πρόκειται να χορηγήσει τρεις (3) συνολικά άδειες  υπαίθριου στάσιμου εμπορίου (επαγγελματικές) για το έτος 2016, όπως αυτές περιγράφονται αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα:

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΩΝ
ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

1
ΚΑΝΤΙΝΑ (Θέση Βρυτσούλα Ομβριακής )

1
ΚΑΝΤΙΝΑ ( Βαρδαλή)

1
ΠΩΛΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΗΣ (Βαρδαλή)
ΣΥΝΟΛΟ
3

Προς τούτο προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλει, με αίτησή του, τα παρακάτω δικαιολογητικά στο Δήμο Δομοκού , Πλ. Μουσών 1, τηλ.2232350212 από 10 έως 21 Μαρτίου.
  1. Πιστοποιητικό ανεργίας
  2. Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος
  3. Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
  4. υπεύθυνη δήλωση, στην οποία δηλώνει ότι δεν κατέχει ο ίδιος, ο/η σύζυγος και τα τέκνα αυτού, άλλη διοικητική άδεια άσκησης βιοποριστικού επαγγέλματος.
  5. πιστοποιητικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες με τα οποία αποδεικνύεται κατά περίπτωση ότι είναι άνεργος και ανήκει σε μία από τις κατηγορίες της παραγράφου 1 του άρθρου 22.
(α) μέχρι ποσοστό δώδεκα τοις εκατό (12%), σε άτομα με αναπηρία τουλάχιστον πενήντα (50%) και σε τυφλούς,
(β) μέχρι ποσοστό δεκαπέντε τοις εκατό (15%), σε πολύτεκνους και τα τέκνα αυτών, καθώς και σε γονείς με τρία τέκνα,
(γ) μέχρι ποσοστό πέντε τοις εκατό (5%), σε ανάπηρους και θύματα ειρηνικής περιόδου του ν. 1370/1944 (Α' 82),
(δ) μέχρι ποσοστό πέντε τοις εκατό (5%) σε γονείς ανήλικων τέκνων με αναπηρία και σε γονείς που προστατεύουν άτομα με νοητική αναπηρία, αυτισμό, σύνδρομο down, εγκεφαλική παράλυση, βαριές και πολλαπλές αναπηρίες και πολλαπλές ανάγκες εξάρτησης,
(ε) μέχρι ποσοστό πέντε τοις εκατό (5%), σε ομογενείς Βορειοηπειρώτες και ομογενείς παλιννοστούντες,
(στ) μέχρι ποσοστό επτά τοις εκατό (7%) σε Έλληνες Ρομά που έχουν εγγραφεί στα δημοτολόγια των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης της χώρας,
(ζ) μέχρι ποσοστό πέντε τοις εκατό (5%) σε άτομα απεξαρτημένα από εξαρτησιογόνες ουσίες και άτομα υπό απεξάρτηση.
Άδεια άσκησης δραστηριότητας πωλητή υπαίθριου στάσιμου ή πλανόδιου εμπορίου δικαιούνται φυσικά πρόσωπα τα οποία είναι άνεργα και δεν κατέχουν τα ίδια, ο/η σύζυγος ή τα τέκνα αυτών άλλη διοικητική άδεια άσκησης βιοποριστικού επαγγέλματος. Η άδεια αυτή χορηγείται κατά σειρά προτεραιότητας και με βάση κοινωνικά κριτήρια, σε πρόσωπα που ανήκουν στις κατηγορίες που περιγράφονται στην παράγραφο 1 του άρθρου 22.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ  

Και α/α ο αρμόδιος αντιδήμαρχος 

Ντελής Αχιλλέας

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου