Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Τα τρομερά μωρά του Ικάρου ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ο ΙΚΑΡΟΣ επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά ότι είναι ο μεγαλύτερος πόλος ανάπτυξης στη σημερινή εποχή του οικονομικού χάους στον
  Ελλαδικό χώρο, απέναντι σε μία Δημοτική Αρχή η οποία κατά περίεργο τρόπο δεν στηρίζει παρά τις εξαγγελίες όλων, την "Ανάπτυξη".    Κύριοι    της Αυτοδιοίκησης, της Πολιτείας, της ΕΣΚΑΝΑ, της ΕΟΚ, ο ΙΚΑΡΟΣ, χωρίς καμία οικονομική βοήθεια από πουθενά, έχοντας και        προσπαθώντας κάτω από αντίξοοες συνθήκες , με τα "Μωρά "του , παιδιά 15-16-17 χρονών , πραγματοποιεί για πρώτη φορά στην Ιστορία του Ελληνικού Μπάσκετ, στις Εθνικές Κατηγορίες, ένα εγχείρημα ανάπτυξης , πρωτοφανές.
Στον χθεσινό αγώνα, χωρίς την συμμετοχή του Οικονόμου και με ελάχιστη συμμετοχή του Φωτίου, με άρρωστο τον Γιάσερ, με έναν Κουρέπη άλλου επιπέδου και τους υπόλοιπους μικρούς να φαντάζουν μεγάλοι,  ο ΙΚΑΡΟΣ νίκησε πάλι έναν από τους πρωτοπόρους, τον ΚΑΟΚ, με αθλητές με τεράστια εμπειρία, όπως ο Τσακιρίδης, ο Γιαννουλάκος , ο Κατσαμάκης, ο Δανιήλ , και φάνταζε σαν αυτός να είναι ο πρωτοπόρος.
Ο ΙΚΑΡΟΣ ελπίζει και θέλει την  ΕΟΚ συμπορευτή μιας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει εδώ και δέκα χρόνια και έχει τροφοδοτήσει από τους υποδομές του με αθλητές την Α1 BASKET LEAGUE, όλες τις Εθνικές Κατηγορίες και κύρια την Εθνική Ομάδα. Είναι τεράστια η ανάπτυξη που συντελείται σε φερέλπιδες αθλητές, που κυνηγώντας το όνειρο, φεύγουν από τις πόλεις τους και με τις αθλητικές αλλά και τις οικονομικές παροχές ενός συλλόγου σαν τον ΙΚΑΡΟ, βρίσκουν τον δρόμο τους στο Ελληνικό Μπάσκετ.
Το κέρδος του ΙΚΑΡΟΥ, εκτός της τεράστιας οικονομικής ζημιάς που συνεχώς υφίσταται, μόνο να βλέπει αυτά τα παιδιά να προοδεύουν και πολλά από αυτά να στελεχώνουν τις Εθνικές Ομάδες. Ο ΙΚΑΡΟΣ δεν έχει καμία άλλη απαίτηση παρά μόνο να εκτιμουν την προσπάθεια του και την συνεισφορά του.
Είναι δε μεγάλη η απογοήτευση μας όταν βλέπουμε ελάχιστους από αυτούς να μας φέρονται χωρίς εκτίμηση και με αχαριστία. 
Πιστεύουμε ότι στην σημερινή εποχή της τεράστιας οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής κρίσης πρέπει η Ελληνική Ομοσπονδία να αλλάξει εκ θεμελίων τον τρόπο ανάπτυξης του Ελληνικού Μπάσκετ, να σταματήσει  την μισθοφορική φιλοσφία που διέπει τις Εθνικές Κατηγορίες και να δοθούν κίνητρα ανάπτυξης σε ομάδες όπως ο ΙΚΑΡΟΣ και με αυτό τον τρόπο να έχουμε μία τεράστια ανέλιξη των Ελλήνων νεαρών αθλητών και με τη δημιοιυργία πολλών "ΙΚΑΡΩΝ" να φτάσουμε πάλι στην κορυφή της Ευρώπης.
Το μπάσκετ είναι το άθλημα που βρίσκεται στο DNA των Ελλήνων, πρέπει όλοι όμως να αφήσουμε τις οποιεσδήποτε συμβιβαστικές πολιτικές και να πάμε σε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης ακαδημιών .
'Εχουμε κάνει κατά καιρούς πάρα πολλές προτάσεις και έχουμε ακόμα περισσότερες να κάνουμε για να βλέπουμε στα γήπεδα "Μωρά" σαν του ΙΚΑΡΟΥ σε ολόκληρη την Ελλάδα. 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Ο ΕΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΗΒΙΚΟΥ
ΠΑΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΚΑΟΚ 69-63

Δεκάλεπτα: 12-12, 26-28, 53-46, 69-62
Διαιτητές: Μακρής-Καρανικόλα

Ίκαρος Καλλιθέας (Σορώτος, Διονυσόπουλος): Ιορδάνογλου 12 (1), Ντουζίδης 6, Αρχιμανδρίτης, Παπαπέτρου 13 (3), Φωτίου 5 (1), Χαϊκάλης, Κουρέπης 12, Αντωνόπουλος 9 (1), Παπαδούλης 12 (2)

ΚΑΟΚ (Μανωλιτσάκης): Κατσαμάκης 13 (2), Αναγνωστόπουλος 2, Μπολάνος 2, Γκιώνης, Τσακιρίδης 9, Μακρής 3, Δανιήλ 4, Πράττης 6, Σταυρόπουλος 19 (3), Γιαννουλάκος 4 - 
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου