Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Δυο βδομάδες για την Τελική Φάση του Nescafe Frappe Students Cup



Η Τελική Φάση της σπουδαίας φοιτητικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης 8x8 NescafeFrappe Students Cup βρίσκεται πλέον προ των πυλών και μετά τις καλοκαιρινές διακοπές των Πρωταθλητών των διαφόρων πόλεων που συμμετέχουν, οι παίχτες καλούνται να διεκδικήσουν το βαρύτιμο Τρόπαιο.
Η διοργάνωση λαμβάνει χώρα στις 4-6 Οκτώβρη, δηλαδή αμέσως μετά την λήξη της εξεταστικής περιόδου στις περισσότερες ελληνικές σχολές και τι καλύτερο από ένα τέτοιο ποδοσφαιρικό γεγονός μετά την κούραση των …εδράνων!
Οι πρωταθλήτριες ομάδες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Λαμία, Ιωάννινα, Βόλο, Πύργο και η δευτεραθλήτρια της Αθήνας θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και αξίζει να σημειωθεί ότι σε ορισμένες πόλεις ακόμα διεξάγονται τα τελευταία νοκ άουτ παιχνίδια τα οποία όμως θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.
Ο μεγάλος χορηγός από την πλευρά του ετοιμάζεται να κεράσει άφθονο καφέ το κοινό που αναμένεται να κατακλύσει τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά με τα υπέροχα κορίτσια του (όσοι έχουν παρευρεθεί στο παρελθόν γνωρίζουν άλλωστε!) ενώ στα πλαίσια της βραδιάς του Μεγάλου Τελικού υπάρχουν άφθονα side events που θα ενθουσιάσουν τους θεατές αλλά θα προσελκύσουν και ακόμα περισσότερο κόσμο. Ένα από αυτά είναι το τουρνουά pro evolution με δωρεάν συμμετοχή που ακόμα έχει ανοιχτές θέσεις (συμμετοχές στο 693 6030100) και το οποίο έχει φοβερό έπαθλο
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ  http://www.studentscup.gr/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου