Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Επικοινωνία των Πολιτών με τις Υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης μέσω του δικτυακού τόπου - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ενημερώνουμε τους επισκέπτες του δικτυακού τόπου ότι, εφόσον επιθυμούν να επικοινωνήσουν με τις Υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης μέσω του Internet, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την ηλεκτρονική υπηρεσία "Αιτήματα Πολιτών"από την ενότητα  "Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες".
Θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος πρώτα να εγγραφεί (την πρώτη φορά μόνο) στον δικτυακό τόπο από την επιλογή"Εγγραφή" του μενού στο πάνω δεξιά τμήμα της σελίδας, εισάγοντας το ονοματεπώνυμό του και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του, καθώς επίσης και το όνομα χρήστη και τον κωδικό που θα χρησιμοποιεί για την εισαγωγή του στον δικτυακό τόπο.
Εν συνεχεία ο ενδιαφερόμενος, αφού συνδεθεί επιτυχώς στον δικτυακό τόπο από την επιλογή "Σύνδεση" του μενού στο πάνω δεξιά τμήμα της σελίδας χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό του, πηγαίνει στην Ενότητα "Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες" και από την επιλογή "Αιτήματα Πολιτών" διαλέγει  "Καταχώρηση Αιτήματος".
Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος επιθυμεί να υποβάλλει αίτημα ή καταγγελία για περισσότερα από ένα θέματα, θα πρέπει να υποβάλλει ξεχωριστό αίτημα για κάθε ένα θέμα, έτσι ώστε να εξυπηρετηθεί καλύτερα.
Τέλος, εάν έχετε ήδη επικοινωνήσει με κάποια Υπηρεσία του Δήμου σχετικά με κάποια υπόθεσή σας μέσω κάποιας άλλης οδού και επιθυμείτε να καταχωρήσετε κάποιο σχετικό αίτημα μέσω του δικτυακού τόπου, για την δική σας αποτελεσματική και έγκαιρη εξυπηρέτηση προτείνουμε να συμπεριλάβετε στο κείμενο του αιτήματός σας και κάποια στοιχεία, σχετικά με την προηγούμενη επικοινωνίας σας (π.χ. τον αριθμό πρωτοκόλλου και την ημερομηνία υποβολής του αρχικού σας αιτήματος, την Υπηρεσία του Δήμου με την οποία επικοινωνήσατε, την ημερομηνία και αριθμό πρωτοκόλλου της απάντησης που τυχόν λάβατε και το ονοματεπώνυμο του υπαλλήλου με τον οποίο πιθανώς επικοινωνήσατε.

►Υπενθυμίζουμε ότι στην αρχική σελίδα του δικτυακού τόπου υπάρχει ο αναλυτικός κατάλογος όλων των Υπηρεσιών του Δήμου (Διευθύνσεις, Τμήματα και Γραφεία) με τα τηλέφωνα επικοινωνίας.

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου